Green Love festival: Enriko Sangiuliano 6. decembra na Spensu!

 

Pred sam kraj 2019. godine, u kojoj smo slavili veliki jubilej Green Love festivala, organizatori najavljuju još jednu uzbudljivu žurku kao i velika imena svetske rejv scene. Pasionirani ljubitelji rejva, imaće priliku da se “zagreju” pred novogodišnji spektakl, pa će tako 6. decembra na Spensu đuskati uz grandioznog Enrika Sangiuliana.

Ukoliko ste redovni pratioci rejv scene, ali i ako ste bili slučajno u prolazu, niste mogli da ne čujete za Italijana koji od 90-ih godina proizvodi elektronsku muziku. Međunarodno priznanje Enriku Sangulianu stiglo je prvo 2015. godine remiksom numere “Can you hear me” koji je postao hit na “Beatports” listi. Enriko nastavlja da niže uspehe koji ga dovode do odličnog remiksa Mobijevog klasika “Why does my heart feel so bad” kao i debitantske saradnje sa Adamom Bejerom u 2017, godini u kojoj je progrlašen za najprodavanijeg tehno umetnika “Beaports”-a. Ovaj poznati producent, performer i dizajner zvukatakođe je predstavljen kao najboljiproducent 2019. godine od strane DJ Awards – Electronic Music Awards – Ibiza, a pred sam kraj godine u novogodišnjoj atmosferi, strast prema elektronskoj muzici podeliće sa hiljadama pasioniranih rejvera.

Pored Enrika, 6.decembra nastupiće i mlada, višengrađivana dama ONYVAA. Rođena u Kaliforniji, živi u Francuskoj, ona s ljubavlju miksuje zvukove sa različitih krajeva sveta uokvirujući ih u svoje originalne numere. Rejvere ne ostavlja ravnodušnim te će ovoga puta napraviti pravu pometnju na podijumu. 

Njima će se pridužiti mladi, energični Ilija Đoković čiji setovi su osvojili srca rejvera širom zemlje. Kao miljenik domaće publike, i ovoga puta nesumljivo će rejvere podići na noge te napraviti žurku za pamćenje. Uz njega, publika će imati priliku da uživa i u muzici house majstora Coeus – a čiji jedinstveni i autentični setovi, ovog umetnika stavljaju u sam vrh domaće DJ scene. 

U godni jubileja, organizatori festivala pokrenuli su kampanju # SAMOODGOVORNO rejvujem, kako bi očuvali integritet festivala, te stavili na prvo mesto vrhunsku žurku. I ovoga puta, mlađima od 18 godina ulaz neće biti dozvoljen. 

Kao i svaki, i ovoga puta ulaznice nestaju munjevitom brzinom, s toga se odmah pobrinite za svoju. Pronađite ih na GIGSTIX prodajnim mestima. Cena karte iznosi 1590 dinara.

Budite još jednom deo “zelene” čarolije.

#staygreen

Avatar photo

Autor: Igor