Green love festival: Fatima Hajji 12. aprila pravi nezaboravni rejv! Ova žurka se ne propušta!

 

Rođendansko slavlje se nastavlja u aprilu! Španska kraljica tehno muzike, Fatima Hajji uveličaće jubilarnu desetu godinu postojanja Green love festivala. 12. aprila Spensom će se još jednom proneti najkvalitetniji bitovi za koje će upravo ona biti zaslužna – dama koja svojim zvukom obara publiku.

Fatima Hajji, španjolka arapskog porekla spaja analogne, klasične ali i najmodernije zvuke i to u kombinaciji sa zvucima svojih predaka. Ona je majstor za predstavljanje egzotičnih afričkih korena. Njeni setovi su inovativni, smeli i nemilosrdni, te ukoliko patite od nedostatka zabave, Fatima će vas zagrejati do usijanja.

Ova vrhunska umetnica već skoro dve decenije, svojom magijom oduševljava obožavatelje.  Nastupala na skoro svim relevantim festivalima i klubovima širom sveta. Njena virtuoznost odvela ju je do Francuske, Belgije, Italije, Slovenije, Nemačke, Češke, Velike Britanije,Mađarske, Portugalije, Švedske, Brazila, Argenitine

Njena detinja spontanost u kombinaciji sa ekspolozivnim nastupom i sjajnim osećajem za atmosferu koja vri, nastavlja da probija granice i usrećuje rejvere širom planete.

Pored nastupa dark techno zvezde ovo veče uveličaće dobro poznati TKNO, Sugar Lobby, Miloš Vujović i RanchaTek.

Ulaznice možete pronaći po promo ceni od 1290 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem linka

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2574-fatima-hajji-green-love-12042019-novi-sad-spens

Ukoliko ste željni vrhunskog rejva, dobre žurke, rođendanskog slavlja ali i dame koja čini čuda, onda veče, 12. aprila rezervišite za najlepšu “zelenu ljubav”. Vidimo se na Spensu!

 

Avatar photo

Autor: Igor