Guti LIVE i francuski Def. Raw Music Concept u Barutani ove nedelje

 

U petak, 12. avgusta Barutana i Bizzare Bazzare vam predstavljaju letnji predah od uličnog haosa, betonske džungle i sumorne svakodnevnice. Očekuje vas 11 sati dobre muzike, koktela i letnje zabave – publici će se po prvi put predstaviti Def. Raw Music Concept, projekat mladih francuskih andergraund didžejeva, a uz njih i gost iz Švajcarske Nekow i domaća podrška u sastavu Mene, Milovan Stojanović (DBDZ), Miroslav Petković, Rumpelstilskin i Friend of Friends.

Pored muzike, svi posetioci imaće priliku da vide kreacije i radove beogradskih dizajnera i umetnika, neafirmisanih mladih brendova koji predstavljaju Bizzare Bazzare Koncept. U pitanju je umetnički kutak koji spaja dizajn, modu i umetnost i obavezna destinacija za one koji žele da budu smeli i drugačiji i one koji traže retke i originalne predmete, unikatan nakit i aksesoare. Za sve prusutne tu će biti i Izložba fotografija  Marka Milanovića i modne dizajnerke Sonje Jocić, a specijalni kuriozitet biće modna revija  modela sestara Djordjevic iz kreacijske kuće “Naca.tacka”. Ulaz je slobodan i dogadjaj je pet friendly.

U subotu, 13. avgusta, na najlepšu letnju pozornicu u Beogradu stiže Guti. Sve do 2006. godine, ovaj argentinac nastupao je kao pijanista i džez muzičar, a početkom 2000-ih osvajao je brojne nagrade kao član popularnog južnoameričkog rok benda. Ubrzo potom, njegovo interesovanje prelazi na house muziku, a Guti postaje jedan od najcenjenijih producenata ovog žanra. Jedinstveni spoj jazz i latino ritmova sa čistom elektronikom jesu zaštitni znak ovog argentinca, koji je, kao umetnik sa etikete Desolat, dobio priliku da svoj talenat iznova dokazuje u najboljim klubovima širom sveta.

Ove subote Guti stiže u Barutanu u organizaciji ekipe “Kultura”, a kao domaća podrška nastupiće Alexandar Ivkovic, Mihajlo xLive, Luka Vukovic b2b Ivan Radojevic i SMT#nG. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 600 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor