Happy People: Dve decenije nisu mala stvar, obećavamo pravi šou!

 
“Happy people” se smatraju rodonačelnicima tek-haus zvuka na našim prostorima, pa ne čudi što im je specijlani gost Edi Ričards, jedan od ljudi koji na svetskom nivou osmilsio ovaj pravac.
 
Sad kad se osvrnem i ne izgleda tako davno, ali prošlo je punih 20 godina. Od samog početka naše scene, preko raznih žurki u hangarima, kultnoj Industriji, pa sve do danas, dosta toga smo proživeli i doživeli. Sve to ćemo zaokružuti u petak, sa našim prijateljem Edijem Ričardsom, tako da očekujemo zaista dinamičnu I veselu žurku. Dve decenije nisu mala stvar, obećavamo pravi šou  – najavljuje DJ Lale, alfa i omega HP-a.
 
 
Dan kasnije (subota, 8. februar) je novi “Tube neon parti”, žurka koja je pravljena po uzoru na serijal Neon night DJ Solomuna na Ibici. Kako je moto žurke “Dress2Glow”, gosti kluba bi trebalo da obuku svetle boje koje će posebno “drečati” na blek lajtu. Ovaj svetlucav parti režiraju mlade domaće DJ snage – dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov. Sledećeg petka (14. februar) je velika St Valentine’s Day žurka, na kojoj će nastupiti jedan od najkvalitetnijih disk džokeja iz BIH – Feđa Knajdlm, dok je u subotu (15. februar) Groove Control parti u režiji Gorana Starčevića i Groovymana. Karte za rođendan organizacije Happy people koštaju 300 do, a 500 dinara nakon ponoći, dok je ulaz na sve ostale žurke slobodan.
Avatar photo

Autor: Igor