HAPPY PEOPLE NEW YEAR 2015

 

Da li ste spremni za još jednu Happy Novu Godinu? Veče gde je vaš jedini zadatak da se opustite i provedete, da ne razmišljate o nepotrebnim stvarima kao što je novac i da li ste ga dovoljno poneli na proslavu Nove Godine.

Da li bi ste voleli da Novu Godinu provedete u filmskoj idili van grada u kući sa velikim dvorištem. Da li ste spremni na jedan kratak road trip sa ludom ekipom i izvodjačima daleko od klubova, grada i nervoze?

Cele godine smo po nekim zadimljenim klubovima i halama sa 2000 nepoznatih ljudi. Zar mora i Nova Godina da bude samo još jedna žurka u nizu u dobro poznatim klubovima sa gomilom nepoznatih ljudi? Zar ne volite da Novu Godinu dočekate u nekoj super kući sa poznatim i dragim ljudima i proverenom muzikom gde možete slobodno da se opustite i da ne mislite ni o čemu? A zamislite još da ne morate da razmišljate o taxiju ili ne daj bože kako ćete pijani da vozite kuci do grada. Zamisli da vas dovezu normalne na žurku i odvezu pijane sa žurke… i to sve uključeno u cenu. I zamisli da možeš da piješ i jedeš koliko hoćeš i da na svakih 15 minuta častiš celu ekipu. I zamisli da možeš i da se izuješ ako ti smetaju ili te žuljaju cipele/patike, a to možes da uradiš jer si na gajbi, a ne u klubu. I zamisli da žurka traje 10 sati i da je u line up-u samo best of što si slušao tokom cele godine. I zamisli da možeš kartu da platiš u dve rate, da ne moraš da se brineš kako ćeš na vreme da skupiš pare. I zamisli da je neko sve ovo organizovao umesto tebe, da ne razmisljaš ni o čemu, da mozeš samo sa rukama u dzepovima da dodješ na novogodisnju žurku i da se provedeš onako kako si uvek želeo…i zamisli da sve ovo nije bajka 🙂


E pa HAPPY PEOPLE je sve ovo uradio za vas!

HAPPY PEOPLE NEW YEAR 2015!!!

Tošina kuca, Jarak

Salaš na pola puta izmedju Novog Sada i Beograda. Kuća stara preko 200 godina sa imanjem koje se prostire na 5600m2 na kojoj se uzgaja organska hrana koja če biti služena na novogodisnjoj noči.
DOMAĆA RAKIJA (tri vrste), DOMAĆE VINO (crno, belo, roze) kao i sva hrana koja bude bila služena je DOMAĆA i spremljena na licu mesta! Ništa fabrički samo organski! Jel ima to negde u klubovima?

Line up:

MANDARINA
THE SLEEPER
GEMINI DJs
LALE
PETAR CVETKOVIC
MARKO VUKOVIC
JOMA MAJA
NIKOLA PAUNOVIC

10 sati najkvalitetnije muzike, gde znate da ćete od prvog pa do poslednjeg zvuka slušati ono što ste najviše voleli da slušate tokom cele godine.

Cena karte 5000 dinara.

BROJ KARATA JE STRIKTNO OGRANIČEN NA 150 LJUDI!

Karta je po principu ALL INCLUSIVE, a u cenu je uračunato:

PIĆE I HRANA U NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA, PREVOZ OD SLAVIJE DO JARKA, PREVOZ OD JARKA DO SLAVIJE PO ZAVRŠETKU ŽURKE, KARTA ZA ULAZ NA ŽURKU.

MOGUCNOST PLACANJE U 2 RATE!!!
Prvi deo para od 2500 dinara dajete pri kupovini karte, a drugi deo od 2500 dinara dajete na samo veče dogadjaja, 31. decembra, pre ulaska u autobus! Naravno, ko želi može i sve od jednom da plati 🙂

REZERVACIJA KARATA JE DO 15. DECEMBRA!
SVE OSOBE KOJE KUPE KARTU DO 15. DECEMBRA (punu cenu karte ili pola cene) IMAJU ZAGARANTOVAN ULAZ NA ZURKU! Posle 15. decembra ne garantujemo da ce ostati dovoljno karata za prodaju, jer nam je komfor za posetioce na prvom mestu, tako da rezervišite SIGURAN ulaz na vreme. 

ZA LJUDE KOJI DOLAZE IZ NOVOG SADA CENA KARTE JE 4500 DINARA!
Takodje mogu platiti u dve rate, prva rata je 2500 dinara, a drugi deo para od 2000 dinara placaju na ulazu žurke.
REZERVACIJA KARATA JE ISTO DO 15. DECEMBRA!

PRODAJNA MESTA:
Beograd: TAPAS BAR (Dositejeva 17)
Novi Sad: FAMILIA (Ise Bajica 8)

Za sve nedoumice i informacije vezano za žurku pozovite 0646860176

Avatar photo

Autor: Igor