Happy People u Barutani u petak

 

Iskoristite vikend koji je pred nama i provedite dve nezaboravne letnje večeri na najlepšoj letnjoj muzičkoj pozornici na Kalemegdanu! Reč je naravno o beogradskoj Barutani gde vas ovog petka čeka kultni DJ kolektiv Happy People, na reprizi žurke koja je prošlog leta privukla veliki broj ljubitelja dobre zabave. A ako dođete pre pola 1 – ulaz je free.

Happy People stiže u Barutanu ovog petka, 15. jula, da zakuva odličnu žurku uz lineup u sastavu Goya, Marko Vuković i Lale. Obećavamo da ećte plesati do jutra. Ulaz je slobodan do pola sata posle ponoći, a nakon toga karte će koštati 300 dinara.

Dan kasnije – u subotu 16. jula, u Barutanu stiže grčki tehno veteran Axel Karakasis, a iste večeri nastupiće uz podršku tri vrsna DJ-ja i producenta, TKNO, Ilija Djokovic i Andrew Meller. U pitanju je showcase domaće etikete “Tauten” osnovane 2014. godine s idejom promocije tehno kulture. Etiketa okuplja kako mlade talente iz regiona, tako i trendsetere tehno sveta. Alex Dolby, Eric Sneo, Skober, Spartaque, Spektre, samo su neka od imena koja se pojavljuju na „Tautenu”. Ove subote u Barutani očekujte svojevrsnu adrenalinsku injekciju i žurku do jutra. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 400 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor