HAUNTED HOUSE ŽURKA U KLUBU DOT U SKLOPU NO SLEEP FESTIVALA

 

Klub DOT se u petak 8. novembra pridružuje maratonskom No Sleep Festival 2019 vikendu, kada u okviru Haunted House žurke za di-džej pult stiže Kid Kimi koji već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar.

U svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da di-džejing ne zna za granice. Iste večeri za mikspultom će se naći i Knower koji je beskonačno sebe izmotivisao da slobodno upada u nepoznate muzičke vode i fanatički istražuje sve što se čuje. Kako je ponekad teško prikazati šta on misli, zna i osluškuje, najbolje je pristupiti densfloru I osetiti energiju koju dostavlja u svojim setovima.

Kao dodatak Haunted House postave  pristižu i Stefan Nikolić aka Stenik, di-džej i producent koji je već dugo u svetu elektronske muzike i čiji zvuk karakteriše prepoznatljiv stil – mešavina funky-deep-tech bassline-ova, sa minimalističkim i deep house sintezama kao i Luka Šćepanović aka Luton – mladi di-džej i duboki istraživač svih sfera house muzike.

Ulazak na žurku No Sleep festivala u klubu DOT biće dostupne svima sa festivalskom narukvicom, kao i onima koji na ulazu kluba kupe ulaznicu.

Cena karte na ulazu iznosiće 300 rsd.


FB event https://www.facebook.com/events/2700688359962759/

Avatar photo

Autor: Igor