DELIMO KARTE :: HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. pres. DAX J (Deeply Rooted House, Mindtrip, Monnom Black, EarToGround Records)

 

HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. vam još jednom predstavlja nezaboravnu techno pustolovinu. Ovoga puta imaćemo priliku 01. avgusta da čujemo autentičnog prestavnika britanske techno scene. 

Dax J, londonski DJ i producent, koji je trenutno stacioniran u Berlinu, već je sa 15 godina počeo da pušta muziku na piratskim radijima. Bio je naklonjen ka jungle, drum n bass i garage zvuku, a nakon jednog zanimjlivog leta na Ibici Dax otkriva techno i od tog trenutka kreće njegova strast za 4 by 4 bitom.

Dax je vlasnik Monnom Black etikete, a takođe je jedan od tri osnivača poznatog londoskog EarToGround Records-a. Sarađivao je sa mnogim poznatim umetnicima kao što su: Mark Broom, Ryan Elliot, Truss, Shifted, Jonas Kopp i mnogi drugi. Njegovi setovi su prepoznatljivi po sirovom moćnom techno zvuku, a izdanja su se našla na vodećim underground lejblovima : Deeply Rooted House, Mindtrip, ARTS i Fondation Sonore.

 

 

Pored Dax J-a, u Svemirskoj Kafani nastupiće još Alexandar Ivković, momak koji ima 2 izdanja na Desolat-u, zatim Nemanja Koljanić i Nikola 5, dugogodišnji prijatelji i ljubitelji techno muzike koji su sve priznatiji od strane zahtevne beogradske publike, a za zatvaranje će biti zadužen Mihajlo osnivač HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT.   

 

Linkovi:

https://www.facebook.com/events/713485248796869/

https://www.facebook.com/hearitfeelitmoveit

NAGRADNA IGRA

DELIMO VAM 4×2 ZA VRHUNSKO GOSTOVANJE DAX J-A. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I DA NAM U INBOX ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA DAX J-A. NAGRADNA IGRA TRAJE DO 19H KADA ĆEMO IZABRATI POBEDNIKE. SREĆNO…..

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor