Heineken Lovefest najavio seriju promotivnih žurki širom Srbije

Serijom žurki, od 9. do 11. maja u beogradskom klubu Wats, Heineken Lovefest najaviće svoje osmo izdanje, koje će ovog leta biti održano od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Osim Beograda, karavan najvećeg festivala ljubavi u regionu obići će i Pančevo, Novi Sad, Niš, Novi Pazar, kao i Makedoniju i ostale zemlje u regionu. U okviru žurki zagrevanja, u novootvorenom klubu Wats od petka do nedelje nastupiće di-džej Manjane, Miloš Maričić i dvojac Zwein. Sve žurke počinju u 19 časova, a ulaz u klub je besplatan.

Sledeća stanica karavana ljubavi biće dvorana Apolo u Pančevu gde 10. maja dolazi jedan od naših najpoznatijih di-džejeva Gordan Paunović.

Četiri bine za najluđu zabavu od 7. do 9. avgusta

Heineken Lovefest će ovog leta, osim neverovatnog muzičkog programa dobiti i novu lokaciju u najlepšem delu grada, pored vrnjačkog Jezera. Na novom prostoru biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na festival ljubavi stižu svetska progressive house atrakcija Eric Prydz, kao i legende Detroit tehna Jeff Mills,  Kenny Larkin i Robert Hood. Program će obeležiti i holandska deep house zvezda Tom Trago, tech house dvojac Tiefschwarz, kao i britanski di-džejevi i producenti Mark Knight i James Zabiela.

Na Energy Stage-u nastupiće Adana Twins, Finnebassen, Doctor DRU, Tama Sumo, Boris Werner, kao i di-džej Makam i Levon Vincent producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.

Partibrejkersi, Bad Copy i Who See na Live Stage-u

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Svoje nastupe na Live Stage-u potvrdili su i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.

Od 9. maja nova cena karte za Lovefest

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica za Lovefest je 1.599 dinara, a od petka 9. maja karte za festival koštaće 1.999 dinara. Sledeći kontigent karata će biti dostupan po ceni od 2.499 dinara, dok će pred početak festivala cena trodnevnog paketa biti 3.299 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs

Avatar photo

Autor: Igor