Heineken® organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival – Heineken® Dance park!

Heineken® organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival – Heineken® Dance park!

 

HEINEKEN Srbija i Dance Park obezbedili su besplatan prevoz iz Beograda i Novog Sada do Dance Park festivala i nazad za ukupno 200 ljubitelja dance muzike.

Festival se održava na parkingu Fashion Outlet centra u Inđiji od 8-9. juna, a svakoga dana 100 posetioca imaće priliku da se besplatno prevezu do Festivala ali i da se vrate kući.

Svi oni koji žele da se opuste i ne razmišljaju o prevozu mogu da se prijave putem mejla [email protected]. U mejlu je potrebno da napišete vaše ime i prezime, naglasite za koji dan vam je potreban prevoz i sa koje lokacije – Beograd ili Novi Sad.

Iz Beograda polasci su sa parkinga ispred Štark Arene u Bulevaru Zorana Đinđića (prekoputa velike lopte), a iz Novog Sada polasci su sa parkinga ispred restorana Zlatna medalja. Oba dana autobusi će sa ovih stajališta polaziti između 20-21 čas, a sa Festivala za Beograd i Novi Sad od 05-07.30 časova.     

Besplatan prevoz organizovan je u okviru “Društvo ko vozi kući” kampanje koju HEINEKEN Srbija sprovodi više godina promovišući odgovornu konzumaciju sa ciljem podizanje svesti građana o ličnoj odgovornosti i ponašanju u saobraćaju.

Prijavite se za besplatan prevoz i pripremite se za istorijski rejv na otvorenom uz 30 fantastičnih DJeva kao što su Umek, Ten Walls, Oxia, Reinier Zonneveld, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, Petar Dundov, Aleksandra Duende, Danijel Čehranov aka Last95, i TKNO b2b Andrew Meller, Dee, Goya, i mnogi drugi.


Sve informacije o Festivalu pratite putem zvaničnih Facebook i Instagram stranica Dance Park festivala

https://www.facebook.com/danceparkfestival/   https://www.instagram.com/DanceParkFestival

Early bird dvodnevne ulaznice u prodaji na http://gigstix.com/DanceParkFestival  

Avatar photo

Autor: Igor

Povezane Vesti

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.