HERE COMES THE KING SNOOP IZDAO NOVI ALBUM

Jedan od najprepoznatljivijih repera svih vremena, Snoop Dogg, danas je zvanično izdao svoj dvanaesti album „Reincarnated“, ali prvi pod novim alter egom i imenom Snoop Lion. Do velikih promena u karijeri poznatog muzičara došlo je usled njegovog boravka na Jamajci i prihvatanja nove životne i muzičke filozofije.

„Reincarnated“ predstavlja iskorak Snoopa u žanr reggae muzike i prekid veze sa njegovom prošlošću, metamorfozu repera-gangstera u lika koji šalje poruke mira i ljubavi: Došao sam na Jamajku da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe. “Reincarnated” je nastao iz želje da pošaljem poruku ljubavi i skrenem pažnju na sjajnu muziku nastalu na ovom divnom ostrvu, čija namena je oduvek bila da pozitivno menja svet i ima poseban život za sebe“. 

Novi album karakteriše saradnja sa lokalnim legendama reggae muzike, ali i zvezdama iz sveta repa i popa kao što su Drake, Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Rita Ora i Miley Cyrus. Producent albuma „Reincarnated“ je Diplo, čiji nastup ćemo takođe imati prilike da vidimo na ovogodišnjem EXIT festivalu.

Jedan od premijernih evropskih nastupa i izvođenja pesama sa novog albuma Snoop Lion je rezervisao za EXIT festival. Publika će imati jedinstvenu priliku da uživa u nastupu umetnika u muzičkoj tranziciji tokom kojeg će mikrofone ukrstiti dva alter ega jednog čoveka – reper Snoop Dogg sa svojim opasnim gangsterskim hitovima i rasta Snoop Lion sa pozitivnim reggae vibracijama u spektakularnoj muzičkoj predstavi.

U iščekivanju njegovog nastupa na glavnoj bini EXIT-a uživamo uz singl sa albuma „Reincarnated“.

Snoop Lion feat. Angela Hunte – Here Comes The King:

Avatar photo

Autor: Igor