Hibrid,etc. predstavlja novi spot za pesmu ‘Ne Mogu Da Zaspim’

Hibrid, etc. predstavljaju novi video spot za pesmu ‘Ne Mogu Da Zaspim’, koja je ujedno i druga najavna pesma nadolazećeg albuma.

Nakon objavljivanja svog prvog albuma ‘Izgubljeni’, Hibrid predstavlja svoj novi projekat u saradnji sa gitaristom Adnanom Salihovićem, pod nazivom Hibrid, etc. Projekat je zamišljen kao spoj elektronske muzike i različitih stilova, a ono što ga čini posebno interesantnim je kreativni doprinos mnogobrojnih muzičara.

Hibrid, etc. u Sarajevu će se premijerno predstaviti u sklopu otvaranja muzičke konferencije BAM-C, koja će se održati 25. aprila u Brew Imperial Society.

Video spot je realizovan u produkciji labela Podmornica / Submarine Vibes, a režiju, kameru i montažu potpisuje brazilski umetnik Gui Castor, koji će u Galeriji Brodac, 18. aprila premijerno predstaviti i svoju izložbu fotografija pod nazivom “Still Life Sarajevo”. Glavnu i jedinu ulogu u spotu igra studentkinja Akademije likovnih umetnosti, Esma Hajrić, dok je za kostimografiju i šminku zaslužna Enida Delimustafić (Eye Contact).

Umesto narativa, video spot se oslanja na apstraktnu formu koja vuče inspiraciju iz muzike dok u isto vreme samoj muzici daje vizuelnu podlogu.

Sarajevska etiketa, Podmornica, nakon objavljivanja izvrsnog albuma ambijentalne muzike Daniela Galića (Dreamonaut), najavljuju još nove muzike u nadolazećem periodu.

Podmornica za cilj ima promociju alternativne i eksperimentalne muzike s posebnim fokusom na kreativni rad lokalnih muzičara i bendova.

Domaće umetnike možete podržati kupovinom pesme na sajtu Bandcamp, a album će biti dostupan na svim digitalnim muzičkim prodavnicama. 

https://www.facebook.com/hibrid.official x https://www.soundcloud.com/hibrid

https://www.soundcloud.com/submarinevibes x https://www.youtube.com/submarinevibes

Avatar photo

Autor: Igor