Hitna pomoć napokon stiže na Savu: Club 94 se otvara za vikend!

Kako i samo ime kaže, zadatak ovog kluba će biti da klaberima pruži Hitnu pomoć na reci, to jest zabavu, ali ova žurka će imati i humanitarnu notu jer će se i skupljati sredstva za ugrožene u poplavama.
 
Club 94 je zamišljen kao mesto koje će gradskoj ekipi koja prepoznaje pravu atmosferu sa kvalitetnim elektronskim zvukom ponuditi utočište, ali i Hitnu pomoć za zabavu onima koji se do sada nisu baš najbolje prepoznali u dosadašnjem noćnom životu prestonice.
 
Posebno atraktivne biće hostese “94” u elegantnim uniformama Hitne pomoći, a slušaće se elektro i disko- fanki-dip haus, uz koketiranje sa još nekim žanrovima. Na svečanom otvaranju i ujedno početku party serijala “Somebody call the doctor” će za pultom biti dobro poznati gradski DJ duo u sastavu Ike & Prema. Klub će u maju raditi samo subotom, za pultom će se tokom sezone menjati eminentni prestonički disk džokeji, a spremaju se i inostrana DJ gostovanja.
 
U žiži kluba su barski stolovi i DJ pult, ali je ipak akcenat enterijera na separeima, koji pružaju poseban komfor i pogled na na ceo densflor.  Obzirom na situaciju u kojoj se posle velikih poplava nalazi naša zemlja žurka će imati i humanitarni karakter. Deo prihoda će biti uplaćen za ugroženo stanovništvo, a na ulazu će stajati i kutija za humanitarne priloge, pa se gosti pozivaju da pomognu koliko mogu. Club 94 se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju (Brodarska ulica), nedaleko od Starog železničnog mosta u pravcu ka Gazeli.
Avatar photo

Autor: Igor