Hitovi iz prošlosti na Banging žurki!

 

S vremena na vreme sigurno osetite nostalgiju za starim EDM i house hitovima, čija popularnost ne opada s godinama. Belgrade Banging tim koji je preneo festivalski duh na nedeljom nivou u noćni život Beograda, vam predstavlja žurku koja će verne fanove ovog muzičkog pravca podsetiti na zlatne trake koje smo svi voleli da slušamo: Oldies Goldies Night.

Specijalno za ovu nedelju, zlatni momci, koji čine Banging Trio: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell, pripremili su neverovatan povratak u prošlost i hitove uz koje nećete moći da ostanete ravnodušni. Fenomenalan provod i skakanje do ranih jutarnjih časova je zagarantovano.

Oldies Goldies Night vas očekuje na Freestyler-u u nedelju 14. septembra.

Momci koji su puštali muziku rame uz rame sa svetskim zvezdama EDM muzike poput Eric Prydz-a (Pryda & Cirez D) i Tom Shark-a i koji su podržani od strane mnogih uspešnih DJ-eva i producenata kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih, sada svoje znanje i iskustvo dele sa vama na Banging žurkama. Ove nedelje će pokazati posebnu stranu svog talenta.

Ovaj istorijski show će biti podržan vrhunskom scenografijom i light efektima, kao i propratnim zanimljivostima koje svake nedelje za vas pažljivo priprema Banging tim.

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

Info&Rezervacije: +38160/69-18-487

Avatar photo

Autor: Igor