Holandska DJ zvezda Funkerman na Kalemegdanu

Holandska DJ zvezda Funkerman (Fankreman), autor  velikog haus hita “Speed up”, nastupiće u petak (30.08) u lounge baru “Terassa” na Kalemegdanu. Funkerman  je poznat i po uspešnoj saradnji na nizu projekata sa jednim od najpoznatijih svetskih haus disk džokeja Fedde  le Grand-om.

Funkerman-ova traka “Speed up” iz 2008. godine i danas je veliki hit na densflorovima najpoznatijih svetskih klubova i festivala. Više nego dovoljan dokaz  za to je i činjenica da je “Speed up” izdalo devet različitih agencija, uključujući i legendarni britanski haus lejbl Defected records, kao i da je izabrana kao jedna od pesmi za popularnu karaoke igricu “Lips”.

Osim ove numere, dobar odziv kod publike su imale i kolaboracije sa čuvenim Fedde le Grand-om, poput  “3 Minutes To Explain” i  “New Life”. Iako vema zauzet zbog čestih gostovanja širom sveta, Funkerman stiže i da vodi dve agencije, “Flamingo Recordings” zajedno sa Fedde le Grand-om, kao i “Can You Feel It Records”. Za “Flamingo” je i Fedde le Grand izdao svoj najveći hit “Put your hands up for Detroit”.

Ulaz u klub u petak je slobodan.

Avatar photo

Autor: Igor