Hot Since 82: Engleska deep house atrakcija doleće na “Lastin” matine

Engleski DJ Hot Since 82, jedan od trenutno najaktulenijih deep house umetnika, nastupiće u nedelju (11.08) na matineu na splavu “Lasta”. Program počinje već od 18 sati i ovo će biti lepa prilika za Beograđane da posle dužeg vremena vrate duh prave dnevne žurke u prestonicu. 

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley iz Leedsa. Trenutno se smatra za jednog od umetnika koji pušta najsofisticiraniju muziku u Ujedinjenom Kraljevstvu, iako je na scenu ozbiljno zakoračio svega pre nešto više od dve godine. Probio se underground hitom „Let it Ride“ za „Noir Music“, pesmom koja je 2011. godine praktično postala himna na Ibizi, i ujedno napravila važno mesto u srcima underground klabera, ali one fensi ekipe za ovog momka iz Leedsa. 

Dokaz njegove vrhunske produkcije je i velika podrška koju je dobio od kolega, što je veliko priznanje za svakog DJ-a. Samo neki od velikana koji su pohvalili rad Hot Since 82-a su Richie Hawtin, Luciano, Laurent Garnier, Pete Tong, Maceo Plex, Joris Voorn, Jamie Jones, Richy Ahmed, Heidi, Seth Troxler, Audiofly… Među poznatijim trakama su mu i Like you, House this, Hurty you Sundown, Hit and run, kao i remix Yousef – Beg (Hot Since 82 Future Remix). U poslednjih godinu dana izbacio je i Knee Deep in Louise i So High. 

Matine na Lasti počinje od 18 sati, a uz HS82 će nastupiti i domaće snage – DJ dvojac Zwein koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović i John Jogurt. Inače, lepa uvertira za gostovanje HS82 na Lasti počeće još od četvrtka. Tada je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” (Ike, Dadah Selecta, BYP), dan kasnije je  “Dancing oh the river” (Groovyman, Dooshan, Ales), dok je subotu “Stars in your eyes” parti (Bross, Peppe & Cojke Goran Starčević). 

Ulaz je slobodan na sve žurke, uključujući i nedeljni matine. Rezervacije i informacije na 069 11 00 777. 

Avatar photo

Autor: Igor