Hot Since 82 se vraća u Sarajevo!

 Hot Since 82 se vraća u Sarajevo!

Više od mesec dana je prošlo otkako smo posetili Garden of Dreams festival i uverili se kako ekipa koja stoji iza ovog brenda pravi sjajne evente. Da li smo slegli utiske ili ne, više nije ni bitno jer Garden of Dreams već najavljuje nikad toplije leto. 

Nakon uspješnog festivala, na red je došao i događaj koji će podići temperaturu do maksimuma, jer u grad se vraća svjetska muzička senzacija, dobro poznata sarajevskoj publici. Garden of Dreams w/ Hot Since 82 je novi događaj koji zasigurno ne smete propustiti. Još uvek pamtimo prošlogodišnji nastup najboljeg tech house DJ-a, u rasprodanom Domu mladih na Get EXITed party-ju, koji je privukao publiku iz raznih krajeva države i regiona.

Daley Padley, poznatiji pod imenom Hot Since 82, je britanski DJ i producent, nominovan više puta za prestižne muzičke nagrade. Tokom svoje turneje po cijelom svijetu, počevši od Italije, preko Španije, pa sve do Amerike i Kanade, sarajevska publika poželjela je slušati ga ponovo, a ko bolje ispunjava želje nego GoD ekipa. Uz sjajnog britanca, na #CupraStage-u nastupaju, najjači dvojac na ovim prostorima After Affair, GoD rezidenti Luka Čikić i Rajot, kao i ekipa iz Matinee Sarajevo Alain i Coem. Ovom sjajnom lineupu će se pridružiti isto tako sjajni dvojac kojeg nismo dugo slušali i gledali, The Provincials. Sve podešeno za sjajan prvi vikend na Sarajevo Film Festivalu u Sarajevu.

NOVA LOKACIJA IZ SNOVA 

Pored dolaska jednog od najvećih imena u svetu DJ-inga, ovaj događaj je poseban po još nečemu. Naime, 13. augusta plesni podijum postaće Vilsonovo šetalište


Garden of Dreams je od svog nastanka težio ka otkrivanju novih, unikatnih lokacija za ples. Plesali smo u muzejima, u RTV Domu, na Humu, na peronu Željezničke stanice u Sarajevu i gdje sve ne. Ovaj put plešemo na Vilsonovom šetalištu. Doslovno na Vilsonovom, iza Zemaljskog muzeja, ispod krošnji nalepšeg šetališta u Sarajevu. Stage će biti pozicioniran na sredini ulice, a Vilsonovo će biti naš dancefloor.“izjavio je Renad Čelik, Garden of Dreams. 

Sada već tradiocionalno, prvi vikend Sarajevo Film Festivala je rezervisan za Garden of Dreams event, koji zauvek ostaje u sećanju, kako sarajevske publike, tako i svih onih koji posjete glavni grad Bosne i Hercegovine u tom periodu. Jedna od zanimljivih činjenica je i ta da je GoD nastao upravo za vreme Sarajevo Film Festivala 2016. godine te nije ni čudo što su ova dva velika brenda savršena simbioza koja sa sobom donosi samo najljepšte momente. 

Ono što je sigurno, to je da će Garden of Dreams ponovo napraviti nezaboravan event na vrhunskoj lokaciji, dok sa druge strane, Hot Since 82 uz dobro proverenu lokalnu podršku će puštati muziku koja vam neće dopustiti da mirno stojite niti jedne sekunde. Sve to kad se spoji u jedno, jednako je događaju koji je must visit ovog leta. Zato obucite svoje plesne cipelice jer se ubrzo vidimo na Vilsonovom šetalištu, 13. avgusta na Garden of Dreams with Hot Since 82. 

KAKO DO ULAZNICE?

VIP ticketing partner za event Hot Since 82 je NFT-TiX na čijem portalu www.nft-tix.com ekskluzivno imate priliku kupiti VIP ON STAGE ulaznice koje vas vode na stage, rame uz rame sa artistima koji ovaj dan nastupaju, te pristup NFT-TiX VIP Lounge zoni. Na ovoj platformi su dostupne i standardne ulaznice za event, kao i ograničena količina Early bird ulaznica po posebnoj cijeni!

Standardne ulaznice su takođe dostupne na www.kupikartu.ba i na svim ovlašćenimm prodajnim mestima. 

Zbog specifičnosti lokacije, ograničen broj ulaznica za ovaj događaj je u prodaji!

Avatar photo

Autor: Igor