I Am Different Showcase w/ Veljko Jovic / Royal Wolf / Ivan Sabo

 
Nakon uspeha zurke prvenca o kojoj se i dalje prica, SM Revival tim nastavlja u punom gasu. Ovog puta ce vam predstaviti I AM DIFFERENT izdavacku kucu, jedan od nasih vodecih techno labela. Ozbiljan gruv i vajb osigurace vam DJ Veljko Jovic, Royal Wolf i Ivan Sabo.
 
DJ Veljko Jovic je poceo sa DJ-ingom sa samo 14 godina, ubrzo nakon sto je usao u svet produkcije. Do sada je preko 110 pesama izdato pod njegovim imenom, DJ Veljko Jovic je jedno od najuticajnijih imena iz Srbije u techno svetu. Nakon sto je nekoliko njegovih traka dospelo u Beatport Top 100 listu sa podrskom velikih imena kao sto su Cristian Varela, Spartaque, Joseph Capriati, Fedde Le Grand, Paco Osuna, Alen Milivojevic, Veljko se uz svoju produkciju penje na sam vrh scene. U svojoj ranoj karijeri uspeo je da stane rame uz rame sa imenima kao sto su Cristian Varela, Christian Cambas, Alex Di Stefano, Balthazar & Jackrock, Da Fresh, A. Paul, Axel Karakasis u okviru prestizne liste odabranih artista Ying Yang Records-a. Pored brojnih top lista na kojima je ostavario visoke pozicije, uz saradnju sa ASAS, njegova pesma “Consumo” dospela je na mesto broj 1. najprodavanijih u okviru kompilacije na kojoj je izdata u hard techno zanru na Beatport-u.

Royal Wolf -je mladi dj/producent iz BiH i muzikom se bavi od svoje 11. godine . Trake koje je do sad izdao su potpisane za: Renesanz,Dark Smile,I AM DIFFERENT, Yin Yang, Versa, Creed, Free Spirit Entertainment. Njegov zvuk povlaci linije izmedju deep house-a,progressive house-a i techna. Podrzan je od strane: Richie Hawtina, Sven Vatha, Mark KnightA, Sam Paganinija, Josepha Capriatia, PanPota, Cristiana Varele i mnogih drugih.

Ivan Sabo – Za svoju kratku karijeru kao techno DJ vec je delio dekove sa velikim imenima kako svetske tako i domace scene kao sto su: Dosem, Nakadia, Wouter de Witte, Andrew Miller, Kristina Lalic, Vladimir Acic… Kao pobednik takmicenja obelezio je nastup na Green Love Festival-u, nakon cega je dobio sjajan feedback od nekih od najvecih domacih DJ-eva , a pored toga nastupao je u Letoniji u Rigi, sovjetskoj prstonici tehna, u jednom od njihovih najpoznatijih underground klubova, u okviru White Nights Festivala.

Avatar photo

Autor: Igor