IDA ENGBERG DOLAZI U SARAJEVO. GARDEN OF DREAMS PRIPREMA DO SADA NEVIĐENI AUDIO – VIZUELNI SHOW U DOMU MLADIH!

 IDA ENGBERG DOLAZI U SARAJEVO. GARDEN OF DREAMS PRIPREMA DO SADA NEVIĐENI AUDIO – VIZUELNI SHOW U DOMU MLADIH!

Otvaramo sezonu plesa u bašti snova i započinjemo godinu koja će biti za pamćenje. Garden of Dreams i Sarajevo Olympic Week obeležavaju 40 godina Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu uz do sada neviđeni audio – vizuelni show u Domu mladih 09. februara!

Za malo manje od mesec dana, očekuje vas noć koja će ugrijati zimu i ostati duboko urezana u pamćenje. Garden of Dreams i Sarajevo Olympic Week odaju počast prošlosti i dočekuju budućnost onako kako do sada niste videli – uz audio-vizuelni show i LED ekran od 82 m2!

Direktno sa štokholmske muzičke scene, muzička sila imena IDA ENGBERG sleće po prvi put u Sarajevo. Karijeru je započela sa 18 godina, nastupajući na najprestižnijim mestima u rodnom gradu, stvarajući temelje karijere koja će je odvesti širom sveta. 2007.godine, Ida izbacuje svoj prvi hit, ‘Disco Volante,’ osvajajući pažnju evropske muzičke scene i označavajući početak fenomenalnog puta.

Ida se izdvaja svojim hipnotičkim tehno stilom, ispunjenim dubokim, trippy zvukovima i melodičnim notama. Bilo da svira pred festivalskom publikom ili u intimnoj atmosferi, sigurno je da stvara nezaboravna iskustva. Nakon nastupa na Tomorrowlandu, Coachelli, Exit Festivalu, i mnogim klubovima na Ibizi, prvi put dolazi u Sarajevo i publici obećava uzbudljiv nastup i noć iz snova.  

Uz sjajnu šveđanku, na #CupraStage-u nastupaju, najpoznatiji regionalni dvojac AFTER AFFAIR, kao i rezidenti Garden of Dreams LUKA ČIKIĆ i RAJOT, koji su neizostavan deo budućnosti elektronske scene.

AUDIO-VIZUELNI SHOW TRANSFORMIŠE DOM MLADIH!

Zabeležite 9. februar u vašim kalendarima, jer Garden of Dreams priređuje audio-vizuelni show koji će postaviti nove produkcijske standarde.

Uvek inovativni Garden of Dreams, po prvi put u Dom mladih donosi novi izgled scene i LED ekran od 82m2. Ovaj monumentalni LED ekran će transformisati prostor i pružiti neponovljiv doživljaj koji će ostati urezan u pamćenje. Pripremite se na magiju i budite spremni na putovanje kroz prostor i vreme, okruženi spektakularnim vizualima koji će se savršeno uklopiti uz zvuk Ide Engberg, Rajota, Luke Čikića i After Affair.

„Uz izvođače kao što su Ida Engberg, After Affair, Rajot i Luka Čikić, obeležavamo 40 godina od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu. Kroz spoj prošlosti i budućnosti, stvaramo doživljaj koji do sada niste videli ni doživeli u Domu mladih. Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju iz snova, gde svetlost, zvuk i muzika stvaraju jedinstveno iskustvo.“, poručuju organizatori

KAKO DO ULAZNICE?

Ograničen broj EARLY BIRD ulaznica bit će u prodaji od 20.1. na www.kupikartu.ba. Za ovaj događaj će u prodaji biti i ON STAGE ulaznice, vrlo ograničen broj. Požurite po svoju! 

Vidimo se u Domu mladih 09.02.2024. godine!

Avatar photo

Autor: Igor