Ida Prester postaje DJ u novogodišnjoj noći

 

Posle pop-punk avanture sa bendovima Lollobrigida i Frau Casio, Ida Prester će se 31. decembra u vili kneza Pavla Karađorđevića (Šafarikova 7) oprobati i kao di-džej.

U okviru specijalnog seta, šarmantna Ida nastupiće u ZLA sobi, a kao posebno iznenađenje za sve posetioce otpevaće nekoliko pesama i kao Frau Casio. Prema njenim rečima, mistična vila u centru grada je veoma poseban prostor, a izbor izvođača se poklapa sa njenim muzičkim ukusom.

“Rezidencija kneza Pavla Karađorđevića je veoma posebno mesto, na kome se u isto vreme osećate kao na intimnoj kućnoj žurci i u klubu. Osim mene u kući će nastupiti i Tijana T, Kristijan Molnar i Ali Guney, koji je moje muzičko otkriće 2015. godine. Pored takvih imena ne mogu nazvati sebe di-džejem, ali nadam se da će svi podjednako uživati i u mom odabiru pop, disko i dens-pank muzike.

Imaću i kratak nastup za sve Frau Casio fanove i nadam se partijati do stinih jutarnjih sati. Zato pozivam sve one koji žele da se provedu ili još nisu odličili gde će dočekati 2016-tu da nam se pridruže u najautentičnijem prostoru u centru prestonice”.

U okviru beogradskog party serijala pod nazivom “Venus & Mars” 31. decembra na tri bine, u vili u centru Beograda, nastupiće više od 10 izvođača. Na Mars Stage-u u Novu godinu će vas uvesti članovi beogradske Beyond House ekipe Nikola Vemić, DJ Doo, kao i Ali Guney, najmlađi član ovog elektro sastava. Uz BH trojac nastupiće i di-džej Peđa Todorović.

Osim specijalnog nastupa Ide Prester, u ZLA zobi nas čeka jedinstven audio-vizuelni performans koji će izvesti dvojac Vivre Sa Vie i Kud Sestre uz posebne kostime i koreografiju, kao i mešavinu indi pop i nju rejv zvuka.

Ulaznice za najluđu novogodišnju noć koštaju 1.799 RSD, a u cenu su uključena i dva pića po izboru. Karte se mogu kupiti u svim WIN WIN radnjama, DD Tickets-u (Strahinjića Bana 22) ili online na www.ddtickets.rs.

Za više informacija posetite Venus & Mars zvaničnu facebook stranicu ili pogledajte event klikom OVDE.  

Avatar photo

Autor: Igor