IDEMOOO! Beogradski klaberi dobili priznanje i to od KRALJA LIČNO!

 
Španski tehno vizionar, Oskar Mulero, u svom novom intervjuu za “Resident advisor”, najprestižniji svetski DJ magazin, kao najbolju žurku na kojoj je nastupio u poslednje vreme naveo je beogradski techno serijal  – “Hard Code”.
 
Novinar RA je vlasnika labela Pole Group i Warm up, koji godinama diktaraju tempo na Starom kontinetu, u intervjuu pitao da li je imao neke nezaboravne “svirke” zadnjih meseci. Nakon čega je “kralj tame” kao najbolje trenutke izdvojio Hard code žurku u Beogradu i gig u klubu Bassiani u Tbilisiju.
 
Čisto da podsetimo, te nezaboravne večeri su uz španskog velikana nastupili Petar Dundov, Speedy, Nino Šebelić i Kobaya, a ovo laska još više našim klaberima i Beogradu, ako uzmemo u obzir ovogodišnje Mulerove bukinge. Tokom ove sezone “svirao” je i na festivalima ADE (Amsterdam), Moondance (Hrvatska), Circus Nation (Španija), Medusa (Španija)…  I delio pult sa veličinima kao što su Ben Klock, Sven Vath, DVS1, Ben Sims, Luke Slater… Tako da, ni konkurencija nije bila baš naivna. J
 
Šta reći, sem VELIKO HVALA! Ovo je lepa nagrada naš grad, domaću publiku, ali i najbolji dokaz da je Hard Code na pravom putu! 
 
A naredni “Hard Code” o kome se već uveliko priča poslednjih mesec dana donosi najjači lajnap do sada i zakazan je za 10. i 11. novembar u Hangaru Luke Beograd. Zvezda prvog dana je legendarni “techno baron”, panker u duši – Dave Clarke. Drugog dana za pult izlazi još jedan britanski mastermind Luke Slater, koji nam se ovog puta predstavlja kao jedan od najtraženijih svetskih Live actova – Planetary Assault System!! Uz njega tu je i u ovom momentu najveća atrakcija u tehno priči – Dax J, čiji se nastup željno iščekuje posle OOOPASNOG “prženja” na ovogidšnjem Exitu. Druge večeri nastupiće i predstavnik španskog zvuka P.E.A.R.L. dok su domaća podrška Speedy i Marko Milosavljević. A osim “tehno barona” prve večeri nas čeka možda i najunikatnija figura na sceni Black Asteroid, kao i čovek čiji live act-ovi su neprevziđeni – Christian Wunsch.
 
Trenutno su u prodaji kompleti karata za oba dana po specijalnoj PROMO CENI OD 1.200 DINARA! U promo peridou pojedinačne karte za PETAK koštaju 600, a za SUBOTU 800 DINARA. Mogu se kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji, kao i u poslovnici DD Tickets u Beogradu (Strahinjića Bana 22), a tu je i online opcija (print at home) putem sajta www.ddtickets.rs.
Avatar photo

Autor: Igor