NAGRADNA IGRA :: Ilija Djoković otvara vrata žurke Adriatique i Woo York 14. oktobra u Hangaru!

 

Naš mladi di džej i producent Ilija Djoković ovoga puta predstaviće se u malo drugačijem svetlu od onoga što je publika do sada navikla i samim tim pokazati svoju muzičku širinu i raznolikost.

Njegov opening set niže bitaže biće fuzija deep, progressive i disco house zvuka što će napraviti savršenu uvertiru u fenomenalno muzičko veče koje predstoji.

Nakon Ilije u miks pultu smeniće se dva više nego interesantna di džej dua. Adratique koji su dosta popularni i poznati domaćoj publici kako po svojoj muzici tako i po velikoj Diynamic etiketi sa koje dolaze. Njihovo partnerstvo ujedinjeno je pod idejom i željom da uspostave jedinstveni zvučni potpis kojim će se povezati sa publikom koja razume i poistovećuje se sa mišljenjem da je muzika meditacija. Ovaj zajednički pristup dižejingu može se opisati kao rad istinskih selektora zvuka koji je istovremeno veoma raznovrstan, a sa time i još uverljiviji. Njihova muzika predstavlja putovanje kroz izabrane melodije techno ili deep zvuka, veoma energične, sa konstantnom napetošću, koja se oslobadja brejkom kada publika ostaje bez daha.

Blender prvi put beogradskoj publici predstavlja ukrajinski producentski duo Woo York koji su jedni od aktuelnih trendsetera novog techno talasa. Svojim specifičnim snažnim, mračnim ali u isto vreme sofisticiranim zvukom a ujedno i unikatnim lajv nastupom probili su se i postavili medju lidere elektronske muzičke underground scene. Woo York beleže do sada veoma jaka izdanja i postali su deo kultnih lejblova poput Afterlife, Life & Death, Soma i Dystopian.

Ulaznice za ovaj dogadjaj možete kupiti na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima po trenutnoj ceni od po ceni od 790rsd i 1290rsd (VIP).

NAGRADNA IGRA: 

DELIMO VAM 3X2 KARTE ZA OVAJ SJAJNI EVENT, VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA, LAJKUJETE NAŠ INSTAGRAM PROFIL AKO NISTE DO SAD I POŠALJTE NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE NA FACEBOOKU IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA BLENDER. 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO VECERAS DO 22H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

 

Avatar photo

Autor: Igor