Ilija Mandic – My elegiac story ( ETC Podcast )

Ovaj put vam predstavljamo jednog od iskusnijih članova naše elektro scene, člana Enter The Cube organizacije, i njegov odličan novi set u okviru ETC podcasta.

Ilija Mandić je najstariji član Enter The Cube ekipe. Delikatno i sa pažnjom bira trake koje u njemu bude posebne emocije i sklapa ih u koherentno jedinstvo ritma, melodije, glasa i atmosfere. Njegovi setovi prožeti su jakim emocijama koje mešanjem različitih muzičkih žanrova prenosi na publiku. Najnoviji ETC podcast je oduševio publiku u Srbiji i regionu, nadamo se da će i vas. Uživajte.

 

Enter The Cube je rezultat prijateljstva grupe ljudi koje spajaju zajedničke strasti : ljubav prema elektronskoj muzici, djuskanju i plesu; želja za kulturno bogatim noćnim provodom; edukacija o klabing i rejv kulturi, relevantnoj umetnosti i zdravom načinu života. Verujemo da kvalitetna plesna muzika treba snažno da pomera i telo i um, doprinese razvoju aktivnog stila života i zdravog načina razmišljanja o sebi i okolini. Našu ideju prepoznale su i druge kulturne organizacije širom regiona..Zahvaljujući zajedničkoj saradnji dobili smo priliku da ETC programom doprinesemo multidisciplinarnim društveno odgovornim kulturnim dogadjajima. – Ilija Mandić o ETC-u.

 

 
Avatar photo

Autor: Igor