Illusions predstavlja prvi AUDIO-VIZUELNI FESTIVAL koji će biti održan 26 i 27. maja u luci Beograd.

Za svoj jubilarni deseti događaj ILLUSIONS Vam sprema dve magične večeri, koje će rasplamsati sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskog zvuka, senzualne produkcije i do sada nevidjenih vizuelnih efekata.
Nakon niza događaja na kojima su nastupale zvede svetske melodic techno scene, ovog puta predstavljamo vam još impresivniji DJ LINE UP koji čine: AME, ANNA, ARGY, KEVIN DE VRIES i RODRIGUEZ JR.
Kao i lokalna podrška: BOKEE, INNĒR SENSE, MIMI x FY, NEXIE i VAHICABI.

Dvodnevne karte za ILLUSIONS AUDIO-VISUAL FESTIVAL će biti u prodaji od srede 29. marta po specijalnoj ceni od 1990 RSD (regular karte) i 3990 RSD (VIP karte) preko GIGSTIX prodajne mreže i u Vulkan knjižarama.

Požurite i nabavite svoje karte na vreme i dođite da zajedno uživamo u vikendu iluzije i magije.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.