ILLUSIONS SPECIAL U SILOSIMA! Žurka za 400 najbržih klabera!

 ILLUSIONS SPECIAL U SILOSIMA! Žurka za 400 najbržih klabera!

Illusions pravi zagrevanje za predstojeći festival!

 13.aprila na atraktivnijoj beogradskoj lokaciji – SILOSI nastupiće poznati grčki DJ ECHONOMIST, koji potpisuje svoja izdanja za Afterlife i Innervisions, pored njega nastupaće i domaća podrška Mimi x FY i Nexie.

EchonomistPetros Manganaris je institucija na grčkoj elektronskoj muzičkoj sceni, dok brzo razvija svoju međunarodnu bazu fanova kroz izdanja za izdavače kao što su Innervisions, Afterlife, Watergate, Multinotes, danas, više nego ikada, Echonomist je vođen svojom strašću za muzičkom kreativnošću. Njegov plodan rad u kombinaciji sa njegovom sposobnošću da eksperimentiše sa različitim stilovima i slobodnim pristupom, suštinske su komponente njegove umetničke prirode. 

Evoluirao je u profesionalnog DJ-a, producenta i live izvođača, iako njegov stil može da varira između underground Tech House-a , Melodica I Techno-a, on nikada ne pravi kompromise u pogledu na kvalitet. Njegovi live nastupi dobili su međunarodno priznanje.  Echonomistov talenat blista, a njegova prepuna turneja je siguran znak koliko je njegova muzička sposobnost, dostiglea besprekoran standard i poštovanje. 

Illusions je postavio sjajan koncept, čiji je prevashodni cilj da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga. Special u Silosima najavljuje Illusions festival, kako zbog velikog interesovanja, ovaj festival rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog muzičkog programa, elektronskoga zvuka i senzualne produkcije i vizuelnih efekata koji zajedno stvaraju magiju.

Kapacitet ovog događaja je ograničen na samo 400 ljudi, zato požurite i nabavite svoje karte na vreme i dođite da zajedno uživamo u još jednoj noći punoj iluzija i dobrog zvuka.

Limitirane karte za Illusions special će biti u prodaji od ponedeljka od 13h po početnoj ceni od 1990rsd, a možete ih kupiti isključivo ONLINE preko sajta GIGSTIX.RS

Avatar photo

Autor: Igor