Incident na Saga festivalu: Hardwell sa bine prozvao organizatore zbog neplaćanja i loše opreme!

 Incident na Saga festivalu: Hardwell sa bine prozvao organizatore zbog neplaćanja i loše opreme!

Popularni holandski DJ nije bio srećan što je morao da prekine svoj set zbog tehničkih poteškoća.

Proteklog vikenda u Bukureštu je održan Saga festival, koji će umesto po muzici, ostati upamćen po otkazivanjima izvođača i incidentu na velikoj bini.

Iako je naizgled prvog dana festivala sve izgedalo normalno, sve je kulminiralo pred kraj večeri kad je Hardwell stao na binu. Od samog početka seta holandski DJ je imao problema s učitavanjem traka, cue i play dugmadima i nije mogao da miksuje, što je kod njega prvo izazvalo frustraciju i fanovi su ga uhvatili kako baca slušalice na pult nekoliko puta.

Frustracija zbog tehničkih problema je u jednom trenutku kulminirala i je Hardwell napustio binu i na mikrofonu se obratio publici. Iako su ga tehničari i tim Saga festivala pokušali sprečiti u obraćanju, Hardwell je poručioDa budem iskren. Ovaj festival me nije platio da dođem večeras tu, a oprema… Sve je sranje. Ništa ne radi.”

Vidno frustrirani DJ je nastavio da priča kako je došao da nastupi zbog svih ljudi koji su tu došli zbog njega, ali da sa setom ne može nastaviti zbog problema sa miksetom koje tehničari nisu rešili i izvinuo se publici i još jednom izvređao organizatore.

Sa druge strane, Saga festival je odgovorio sa sarkastičnom izjavom i poručili da im je dopustio – rešili bi problem i da niko drugi nije imao probleme osim njega.

Možete pogledati ovde.

Međutim, kasnije su se na društvenim mrežama pojavili snimci da ima tehničkih problema sa nastupom pevačice Loreen, a američka reperka Nicki Minaj otkazala dolazak u Bukurešt.

Brojni posetioci festivala izrazili su nezadovoljstvo organizatorima i stali u odbranu izvođača koji su naišli na tehničke probleme.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor