BANDA PANDA AND KC GRAD PRESENT: INNERSHADES

 

Innershades je Belgijski producent iz Aalasta, koji je 2013. godine najavio samog sebe kao jednog od najuzbudljivijih mladih talenata Evrope, obećavajući da će biti jedan od onih tipova koji svima završi u kolekciji ploča pre ili kasnije.

Njegov zvuk, s obzirom da je nastao iz Dance Mania produkcije, polako sakuplja podrsku Julio Bashmore-a, Ben UFO-a, Dark Sky-a, Serge Clon-a, Nine Kraviz i izmedju ostalog, Red D-a.

Njegov debi singl ‘That Girl’ je postavio temelj grubog i hitrog dens flor vajba sa kojim je njegovo ime asocirano. Sledeci EP ‘No Stopping’ napravljen za Holandski bastion ekletkticnog kvaliteta – Crème Organization – nastavlja taj trend i obezbedjuje dobro znanu poziciju innershades-a medju Dj-evima i pratiocima ove muzike.

2013. godine je lansirao sam svoj ‘label’ Roze Balletten kao platformu za sopstveni materijal kao i za novu i eksluzivnu muziku od prijatelja i muzičkih istomišljenika.
Naoštrite svoj sluh i spremite se da djuskate uz ove energične eksploracije moderne ‘house’ muzike, radujući se budućnosti dok u isto vreme odaje omaž njegovim herojima i inspiracijama iz proslošti.

Domaća Dj podrška: X-Coast, Dušan Lilić, Subsided

 

 

20.12.2014 // 23h

KC Grad

Cena karte: 200rsd pre ponoći, posle 400rsd

Fb event: https://www.facebook.com/events/624268784361846/

 

 

Avatar photo

Autor: Igor