Innervisions žurka u kraljevskom Albert Hall-u

 

Innervisions je lejbl koji voli da organizuje žurke na spektakularnim mestima. Prethodne su bile na jednom dvorcu u Toskani, ostrvu na koje se može doći samo kada se plima povuče, kao i u katalonskom vojnom zatvoru.

Innervisions, lejbl koji vode Dixon i dvojac Âme ovaj put udružuje snage sa LWE, za specijalni showcase koji će se održati u poznatoj londonskoj koncertnoj dvorani Albert Hall.

Događaj će se održati 21. septembra u trajanju od 18:30, pa sve do ponoći. Dok line-up i dalje nije otkriven, obećano je da će nastupati brojni umetnici za Innervisions etikete, kako DJ tako i Live setovima.

Govoreći o događaju, čelnici etikete su izjavili: “Koje je bolje mesto za prikazivanje širokog i raznolikog kosmosa etikete od Albert Hall-a, ikone Londona koja je inspirisala umetnike i publiku i kreirala bogata iskustva više od jednog veka. Magično mesto će biti savršena pozadina kako za umetnike Innervisions etikete, tako i za prijatelje i porodice ovog lejbla.”

“Innervisions London ne treba propustiti. Nastup će biti nezaboravna prekretnica kako za Royal Albert Hall, tako i za etiketu, s obzirom da se savremena elektronska muzika izvodi iz klubova i seli na pozornicu ove globalne ikone. Budi deo Innervisions istorije.”

Za pretprodajne karte se možete registrovati ovde.

Izvor: Mixmag

Avatar photo

Autor: Igor