Iskusni album artista za čije ime niste nikad čuli….

 Iskusni album artista za čije ime niste nikad čuli….

Sa ponosom Vam predstavljamo najnovije izdanje etikete Tit Zero Recordings, album artista pod pseudonimom Kee Dirt.

Album “Sangre y Vinagre” je definitivno bez granica i žanrovskog stila koji bi se mogao lako okarakterisati kao kombinacija electro, hiphouse, house, rave, techno i breakbeat zvuka. 12 trekova i jedan edit renomiranog producenta Marka Nastića, koji su rasponu od 122 bpm do 136 bpm, čine ovo delo esencijom rave kulture koja se dešava poslednjih 30 godina. 

Sound je dirty kao i ime artista i budući da producent dolazi iz hip-hop voda, obratite pažnju na pristup pravljenju muzike, “prljavo” semplovanje, tvrdi cut-ovi, primese latino i afro-američkog zvuka u tjunovima. Ono što je i možda najinteresantnije je da su neki trekovi radjeni pre čak 10-11 godina tako da taj up to date status albuma ne potiče iz praćenja trendova. Savršen tajming da izdanje vidi svetlost dana je ova 2021 godina. 

Prava poslastica za Tit Zero Recordings label i label ekipu je otkriće artista i činjenica da je u pitanju anonimus koji stvarno zna svoje beat-ove da zabiberi u stilu izdavačke kuće koja je potpisnik.  

Tit Zero Recordings label je Dejana Milićevića, jednog od najcenjenijih producenata na našim prostorima, koji okuplja iskusna producentska imena, ali i mlade nade elektronske scene i pomaže u afirmisanju tih imena na regionalnoj ali i evropskoj sceni. Aditional mix i mastering albuma “Sangre y Vinagre” odradio je Tit Zero Studios Belgrade.

Album je dosupan ekskluzivno na Bandcamp platform:

https://titzerorecordings.bandcamp.com/album/kee-dirt-sangre-y-vinagre-lp-tit013 

Tite Zero Recordings IG:

https://www.instagram.com/titzerorecordings/?hl=en 

Artwork: Nenad Johnny Racković (IG @narkomafija)

Design: Vlada Stevanović (IG @vladastevanoviic)

Avatar photo

Autor: Igor