Iz Minusa u plus – Julian Jeweil i Barem stižu na We Play Techno!

 

Kao što ljubitelji dobrih techno žurki već znaju, Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurke, na kojoj će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJz. Prvi kontigent karata koji je pušten u prodaju po ceni od samo 590 dinara je rasprodat, a karte se i dalje mogu naći u prodaji po ceni od 790 dinara za regularne ulaznice I 1300 dinara za VIP deo.

Ono što ljubitelji dobrih techno žurki možda i ne znaju jeste da su i Julian Jeweil i Barem deo Minus (M-nus) kolektiva, koji je pre 18 godina nastao na incijativu Riche Hawtin-a i drugih artista koji su sledili sličan muzički pravac. M-nus je danas jedan od najpoštovanijih i najprestižnijih label-a na elektronskoj sceni, za koji izdaje usko povezana grupa DJ-eva i producenata koja aktivno nastupa svuda po svetu. Beograd je nedavno ugostio neke od DJ-eva koji su deo M-nus porodice, kao što su Oxia I Wehbba, a za ovaj label potpisuju I Tale of Us, Maceo Plex, Loco Dice, Matador i mnogi drugi. Nalik svojim prethodnicima, ne sumnjamo da će Julian Jeweil I Barem iz M-nusa podići raspoloženje publike na We Play Techno žurci visoko u plus.

Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom. Cena karata za ovu žurku biće 790 dinara za regularne I 1300 dinara za VIP ulaznice. Karte se mogu nabaviti u svim objektima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

Najnovije vesti I informacije u vezi sa We Play Techno žurkom možete svakodnevno pratiti na našoj Facebook stranici, a prisustvo možete potvrditi na Facebook eventu.

 

Avatar photo

Autor: Igor