Izraelski duo Symbolic dolazi u Tjub

Symbolic, dvojac iz Izraela, trenutno jedan od najtraženijih progressive i psytrance live act-ova na svetu, gostuje prvi put u Srbiji. Muzika koju potpisuju Symbolic je beskompromisna dance floor kombinacija progressive snage i klasičnog psytrance-a u sjajnom klupskom kvalitetu.

Symbolic su Ilan Shemi & Oshry Ben Simon aka DJ Osho, projekat je osnovan sredinom 2011. godine. Njihov muzički stil se najbolje može opisati kao Psychedelic Progressive Trance sa masivnim bas linijama, mehaničkim ritmovima i hrskavim gruvom, koji isključivo ima fokus na dance floor. Symbolic je već svojim prvim izdanjima dobio neverovatan feedback iz celog sveta i veliki broj izdavačkih kuća se odmah zainteresovao za njih. Prva njihova traka “Crystal Clear” je izdata za Iboga Records, na kompilaciji “Dance Computer”, za koju je numere selektovao jedan od svetskih top DJeva i producenata, Ace Ventura. Zatim sledi numera “Different Reality” koji su radili u saradnji sa Liquid Soul-om a onda i stvar “’One Step Closer” rađena u saradnji sa Sphera-om, obe su izdate za Iboga Records duplu kompilaciju “’Groove Attack” koju je mixovao Liquid Soul. Marta 2013. Godine Symbolic izdaje svoj EP pod nazivom “Prime Time” na kome je vodeća numera Prime Time radjena u saradnji sa Ace Venturom a druga je remix koji su uradili za Vertical Mode, pod nazivom “Lazer Shot”. “Prime Time” je izabrana za Beatport Top 10 Psy – Trance numera 2013. Godine. Symbolic dosta sarađuje sa trenutno najvećim svetskim imenima Trance scene među kojima je Zen Mechanics sa kojim imaju numeru pod nazivom Psychological Effects” I takođe njihov remix za Sonic Species – Strictly Virtual.

 

Domaću podršku čini iskusna ekipa: MANMACHINE  LIVE  (YSE Recordings), SONIC ENTITY LIVE (Iono Music) i DJ STOLE (Xperiment) DJ SET.

Karte za ovaj događaj mogu se naći u pretprodaji po ekskluzivnoj ceni od 600 dinara u ZLA SHTEK-u, Maršala Birjuzova 2-4, Beograd.

Noć kasnije, u subotu 19. maja, u Tjubu se održava Summer Zoo party, na čijem lineupu-u se nalaze imena naših trenutno vrlo zaniljivih i vodećih house i deep house producenata i DJeva – duo Calavera & Manya i John Jogurt. Ulaz će biti besplatan.

http://www.facebook.com/symbolicmusic
http://www.soundcloud.com/symbolicmusic
http://twitter.com/#!/MusicSymbolic
http://www.youtube.com/user/TheSymbolicMusic

Avatar photo

Autor: Igor