Izraelski trance mag INDRA ponovo u Maximusu

 

Prvi u nizu serijala trance partija u Maximusu počinje večeras. Za mix pultom čuvene arene kotorske diskoteke naćiće se izraelski trance mag Indra.

Indra važi za oštrog i sjajnog tvorca neverovatnih ideja , melodija, čija je osnovna ideja vodilja da podstiču kreativni duh i podižu atmosferu kod mladih ljudi, i onih koji setako osećaju. U svojoj karijeri sarađivao je sa mnogim velikanima: Matan aka Gataka/Sesto Sento, Sound of Soul , Safi Connection , Guy peled aka Beat Hackers/Trauma , Future Prophecy…, što je dodatno pospešilo i istančalo njegov muzički ukus i interesovanja. Ovaj DJ svetskih razmera donosi svoje trance tonove posetiocima Maximusa kojima će popuniti podijum za igru u našem klubu do kasno u noć.

Oni koji su bili na prethodnim žurkama znaju kako to izgleda za naša čula kada se izraelski DJ i producent nađe za mix pultom čuvene arene Maximusa, te pokazujući svoje veštine, nesebično odvede posetioce na putovanje u dublje predele trance muzike. Očekujemo standardno fenomenalnu žurku, kao što smo i navikli kada je ovaj izvođač svetskih razmera u pitanju. Ali to ne znači da ne očekujemo Indru u novom svetlu.  Utorak veče u Maximusu rezervisan je za veliki rejv.  

Domaću podršku pružiće Janko Raščanin aka Bee i Pavle Radonjić aka Pashton Kutcher. Muzički žanr kojim se publici obraćaju, dramatični su koliko i njihovi setovi.

Cena ulaznice: 8 eura.

Enjoy the ride! Feel the adventures!

 

Avatar photo

Autor: Igor