Izraelski trance mag Skazi ponovo drma Kotorom

 

Na trećoj u nizu trance večeri u Maximusu nastupiće neko čijim nastupom i dalje ostajemo pod utiskom. U utorak, 9. avgusta još jednom će svoju neverovatnu energiju i veštine za mix pultom pokazati izraelski trance mag – Skazi.

Na prethodnom nastupu u „crnogorskoj elektronskoj katedrali“ briljirao je, ne samo svojim setom, koji je bio savršen od samog ulaska u veče, pa sve do njegove završnice, već i fenomenalnom energijom i veštinom miksanja na kojoj bi mu pozavideli mnogi velikani. Ništa manje ne očekujemo ni ove trance večeri u kotorskom klubu.

Njegov prvi album “Animal” doživeo je ekspanziju širom sveta kombinujući rifove gitare i techy hardcore zvuka. Vlasnik čuvene prestižne etikete Chemical Crew nastupao je svuda po svetu: Izrael, Švajcarska, Afrika, Japan, Njemačka, Holandija, Portugalija, Australija, Rusija, Mađarska, Bugarska, Srbija, Indija, Brazi, Španija, Italija, Engleska, Argentina… te je na bogatu listu svojih nastupa uvrstio ponovo i Crnu Goru, zahvaljujući diskoteci Maximus i ljudima koji su na njegovom prvom nastupu u kotorskom klubu ostavili snažan utisak na artista iz Izreala.

Domaća podrška: Aquapipe & Shogan

Cena ulaznice: 8 eura

Prisetimo se kako je to izgledalo na njegovom prošlogodišnjem nastupu u Maximusu.

https://www.youtube.com/watch?v=Tk2GUAzAgyg

 

Avatar photo

Autor: Igor