Izvučeni dobitnici doživotnih ulaznica! Proširena FW familija!

 Izvučeni dobitnici doživotnih ulaznica! Proširena FW familija!

Kao što smo i najavili pršte pokloni povodom jubilarnog, desetog izdanja festivala, izvučeni su dobitnici doživotnih festivalskih ulaznica.

Jubilarno izdanje festivala ne prestaje sa poklonima povodom velike rođendanske proslave koju pripremamo od 11. do 13. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel! Naime, nakon što je obezbeđen kamp sa besplatnim boravkom za sve posetioce festivala, koji se sa festivalskom ulaznicom prijave na [email protected] uskoro će početi još jedna prodajna akcija u okviru koje će biti obezbeđeni pokloni u vidu ulaznica za posetioce X izdanja Fresh Wave Festivala.

Osim ovih pogodnosti, a kao još jedan poklon festivalskoj publici i posetiocima najboljeg muzičkog festivala u BiH, predstojeće izdanje Fresh Wave Festivala okuplja do sada rekordan broj izvođača od preko 70 umetnika koji će ovog leta zaokružiti magičnu brojku 10, a oba ova broja će, bez sumnje, a i ako se ravnamo po zainteresovanosti i publike i performera za Fresh Wave, iz godine u godinu samo da rastu!

Velika zainteresovanost obeležila je i FW Giveaway akcija na Instagramu, koja je proteklih dana postala viralna sa na hiljade onih koji su bili u konkurenciji za osvajanje neobičlne, nesvakidašnje, a po nama nagrade koja najbolje govori o uzajamnom poštovanju, lojalnosti i iskrenom prijateljstvu – doživotnim ulaznicama za Fresh Wave Festival.

Fresh Wave familija tako je, slučajnim odabirom, dobila nove članove sa kojima sa nestrpeljenjem očekujemo svako sledeće festivalsko izdanje i radujemo se (godinama) svakom novom druženju na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Dobitnici doživotnih festivalskih ulaznica su: 1. @youngenb95 & @_daliborg_ 2. @schvabazz & @isakovicc.m 3. @ivv.lmtd & @micyvid 4. @andric_irina_ & @kristijan_kiiki (po Instagram profilima).

Osim doživotnim festivalskim ulaznicama ovi pratioci Fresh Wave Festivala na Instagramu, osvojili su i hotelski smeštaj, a na nama je samo da im još jednom od srca poželimo dobrodošlicu u FW familiju, a svima drugima da se zahvalimo na učešću u FW Giveaway sa porukom više sreće narednog puta!

Vidimo se na festivalu!

Avatar photo

Autor: Igor