Ja apsolutno obožavam ovu scenu i nikad ne želim da prestanem da puštam :: Intervju Gary Beck!

 Ja apsolutno obožavam ovu scenu i nikad ne želim da prestanem da puštam :: Intervju Gary Beck!

Večeras nam stiže velika zvezda na Lucky records showcase žurku, a mi smo uspeli da obavimo jedan kratki intervju sa Gary Beckom i prenosimo vam ga u celosti. 

Lucky records je do sad ugostio techno zvezde kao što su Adam Beyer, Dave Clarke, Cristian Varela, kakav je osećaj biti hedlajner žurke kada znaš da su gostovala ovakva imena pre tebe?

Velika je čast biti glavna zvezda na Lucky records žurci, imena koja si napomenuo znam jako dobro i stvarno je super biti hedlajner kao što su oni bili. Biće to jedno jako enegrično veče.

Kako ti vidiš techno ovih dana?

Ja mislim da je techno ovih dana stvarno sjajan. Postoji stvarno mnogo producenata koji se probijaju i sa stvarno jako dobrim idejama. Techno scena je oduvek imala uspone i padove, ali ja mislim da smo na stvarno sjajnoj poziciji u ovom momentu.

Saradjivao si do sad sa mnogo različitih izvodjača, ko ti je na listi zelja za buduću saradnju?

Ja sam veliki fan Robert Hood-a i stvarno bi voleo jednog dana da ostvarimo neku saradnju, a kada bi birao neki drugi stil po pitanju produkcije to bi sigurno bio Jon Hopkins na moje veliko zadovoljstvo.

Da li nam možeš reći neku traku ili možda muzičara kojeg slušaš ovih dana?

Iskreno u moje slobodno vreme ne slušam techno, preferiram više rok i folk grupe, moja omiljena grupa je “North Atlantic Oscillation” i njihova traka “Ritual” koja je uvek u mojim plejlistama.

Planovi za budućnost?

Želim da nastavim da puštam moju muziku po celom svetu i da sve više i više popularizujem i razvijam moj label “Bek Audio”. Ja apsolutno obožavam ovu scenu i nikad ne želim da prestanem da puštam.


Nadamo se da vam se intervju svideo, a večeras djuskamo zajedno sa njim.

Avatar photo

Autor: Igor