Love & Culture nam predstavljaju: James Zabiela i Alexander Kowalski u Novom Sadu

 

Krem svetske elektronske muzike u Novom Sadu! James Zabiela i Alexander Kowalski dolaze 22. novembra u SKCNS Fabriku!

Miljenik domaće publike, producent i DJ, James Zabiela, svojom neverovatnom tehnikom i brzinom menjanja ritmova, iz house, preko progressiva do techna, planira da 22. novembra dovede novosadsku publiku do ekstaze! Zabiela će još jednom pokazati zbog čega važi za muzičara koji neprestano pomera granice, u studiju i na sceni, neprevaziđenim kombinovanjem modernih tehnologija sa tradicionalnim DJ tehnikama i veštinama.

Ikona berlinske andergraund scene, Alexander Kowalski, već dugo se svrstava u ligu najpoznatijih imena na elektronskoj sceni, a u novembru konačno dolazi i u Novi Sad! Priznati umetnik čuven je po moćnom zvuku koji spaja techno ritmove klasične Detroit scene i istorijskog berlinskog tehna, sa bogatim harmonijama i sofisticiranim vokalima. Prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno sa elementima deep housea, duba i funka.

LINE UP:

James Zabiela
Alexander Kowalski (Official)
Fakir – Noise Destruction
kLaus
Speedy ( funky criminimalz )
SMT#nG
Otto von Disko

ULAZNICE:

Vrlo ograničen broj promo ulaznica za žurku LOVE&CULTURE naći će se u prodaji već 10. OKTOBRA po ceni od 490 din na svim GIGS TIX prodajnim mestima (spisak na http://www.gigstix.com/prodajnamreza). 

Pretprodajna cena: 690 din
Na dan događaja: 990 din (ukoliko do 22. novembra ne budu rasprodate)

Vidimo se 22. novembra u SKCNS Fabrici!

LOVE & CULTURE

“U Evropu uz ljubav i kulturu” ima za cilj da Novom Sadu podari događaj koji će ga podići nekoliko stepenika više na putu ka Evropskoj prestonici kulture.

Projekat je koncipiran kroz dnevnu platformu koja će se realizovati u prostorijama različitih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, dok će se noćni zabavni program održati u SKCNS Fabrika.

Cilj projekta je da se kroz originalnu dnevnu platformu i popularan muzički program generiše okvir za pozicioniranje Novog Sada kao evropskog kulturnog i zabavnog centra koji će gradu, ali i državi, doneti brojne benfite, a mladima približiti kulturu evropskih zemalja.

Za vise informacija posetite oficijalni event zurke klikom ovde, kao i njihovu facebook stranicu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor