Jedanaest klupskih trackova uz koje ćete plesati ovog leta! Objavljen novi album Dejana Milićevića

 Jedanaest klupskih trackova uz koje ćete plesati ovog leta! Objavljen novi album Dejana Milićevića

Sa ponosom vam predstavljamo četvrti studijski album Dejana Milićevića, jednog od plodonosnijih producenata našeg regiona. Album pod nazivom “Digging For the Good Stuff” izdat je na Dejanovoj etiketi Tit Zero Recordings koja ujedno slavi i svoj šesti rođendan. 

Album se sastoji od 11 traka i svaka ima svoj specifičan potpis i ovog puta ceo projekat je klupskog zvuka. Jedan od najuspešnijih DJeva regiona s dugogodišnjom internacionalnom karijerom i producent sa više od 100 studijskih izdanja na etiketama kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku, Night Light, Abyss, Recycled Loops, Factomania, Naked Lunch, Orion Musik i mnogim drugim, na ovom albumu, uspeo je provesti slušaoce od house zvuka do minimal i deep techna.

blob:https://www.facebook.com/1e0f56cb-0620-4317-9338-3d69983cea29


Proces nastajanja albuma je trajao oko godinu dana i Dejan je kroz igru sa ritam mašinama, sintezama i iskusnim samplingom ponovo uspeo da dočara zvuk koji karakteriše njega kao artista i Tit Zero kao etiketu. Jednom prilikom Dejan je izjavio: “Sve što vidim oko sebe na kraju pretočim u svoj zvuk“, čemu svedoči I to da je Dejan ovaj album posvetio svojoj tek rođenoj ćerci. 

Za artwork na ovom jubilarnom izdanju multimedijalni beogradski umetnik i legenda Džoni Racković je dao svoj maksimum, a Vlada Stevanović završni finiš u ulozi dizajnera i postavci celog cover-a. Za mix i mastering zadužen je bio Tit Zero Studios Belgrade. 

Dejan Milićević iza sebe ima tri studijska albuma koji su doživeli veliku podršku kako industrije i kolega DJa, tako i publike čemu svedoči to da su svi bili prodani u velikom broju primeraka, već u prvim danima nakon izdanja. Verujemo da će i “Digging For the Good Stuff” ostvariti jednaki ako ne i veći uspeh.

Album je dostupan na Bandcamp platformi https://bit.ly/37jteCk 

Bandcamp Tit Zero Recordings

https://titzerorecordings.bandcamp.com/album/dejan-milicevic-digging-for-the-good-stuff-lp-tit-zero-recordings

Instagram Dejan Milićević

https://www.instagram.com/dejanmilicevicdj/

Instagram Tit Zero Recordings

https://www.instagram.com/titzerorecordings/

Facebook Dejan Milićević

https://www.facebook.com/dejanmilicevic

Facebook Tit Zero Recordings

https://www.facebook.com/titzerorecordings/
Avatar photo

Autor: Igor