Jedna narukvica za desetine žurki: No Sleep Festival iduće nedelje širom Beograda!

 

Dugoočekivano, drugo po redu izdanje No Sleep Festivala u produkciji EXIT tima, počinje za osam dana, a posetioci iz preko 30 zemalja sveta uživaće u svetski čuvenim klubovima širom Beograda!

U ovogodišnjem maratonskom programu izdvajaju se svetske zvezde kao što su Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, YokoO, Djedjotronic, VTSS, Anastasia Kristensen, ali i popularni domaći hip-hop izvođači Klinac, Z++, Yungkulovski, FAM i brojni drugi na desetinama žurki tokom 48-časovnog maratona od 8. novembra u podne do 10. novembra, takođe u podne. Na listi lokacija na kojoj su već Glavni Hangar u Luci Beograd, te klubovi Drugstore i half, i ove godine upisaće se i čuvene prestoničke tačke okupljanja kao što su 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot i Yugovynil! Pored njih, tu je i MARSH Open Space u Cetinjskoj 15, gde će se paralelno sa festivalom održati i ovogodišnja, druga po redu No Sleep Konferencija sa nekim od istaknutih izvođača, i drugih aktera na našoj, ali i svetskoj muzičkoj sceni. Za one koji dolaze u Beograd na besani vikend 8. i 9. novembra i žele da vide što više toga, festivalska narukvica je idealna jer otvara vrata svih klubova, a tu su i pojedinačne ulaznice za one koji ciljaju određenu noć i lokaciju.

Serije ulaznice po aktuelnim cenama dostupne su najkasnije do petka, 1. novembra, a promena cena je moguća i ranije ukoliko se određene kategorije ulaznica rasprodaju pre ovog roka, što je već bio slučaj i sa prethodnim serijama! Trenutna cena festivalske narukvice je 2.590 dinara, a u prodaji su i VIP narukvice za 4.490 dinara, dok se više informacija o pojedinačnim događajima i ulaznicama za iste, može pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

Prepoznatljivu zavodljivu i zamračenu atmosferu kluba na Savi, 20/44,  svojim setom prvog dana No Sleep Festivala dopuniće dvojac Johana i Dušan Lilić, pripadnici DJ kolektiva Banda Panda, čiji nastupi predstavljaju audiovizuelni spektakl i koji već gotovo čitavu deceniju doprinose razvoju elektronske scene u Beogradu. U ovom kultnom beogradskom prostoru, koji je The Guardian jednom prilikom svrstao među najbolje evropske klubove, svoj impresivni nastup iste večeri doneće i električna istambulska diva Ece Ozel, rezidentkinja jednog od vodećih istambulskih klubova, Minimuzikhola, dok narednog dana DJ pult preuzimaju  DJ Plead, Thinker (Mystic Stylez), Dothemath (Mystic Stylez) i Feloneezy (Mystic Stylez/Teklife)! 

Brojnim lokacijama No Sleep Festivala pridružuje se i mnogima omiljeni prestonički klub Mladost, gde će u petak nasupiti provereni DJ tandem Joma i Marko Vuković, dok je subota rezervisana za drugi dvojac Sqrlt i Phunkmode! Susedni klub Gadost prve će večeri ugostiti “all-nighter” legende regionalne techno scene  Marka Nastića, a već sutradan u Savamalu stiže i novosadska Wet Dreams ekipa koju predstavlja jedan od pionira domaće scene, Fakir! Dva dana intenzivnog klabinga očekuju  se i u obližnoj Gajbi gde će nastupiti beogradski DJ velemajstor DJ Iron, a sutradan i sve zapaženiji DJ Ognjen Igranka. Listi izvođača u klubu Taman pridružuju se naša DJ zvezda Aleksandra Duende i Lebovski, a već sutradan na istom mestu za žurku su zaduženi ovdašnji selektori Andrej Micajkov i DJP. Klub Dot biće deo No Sleep Festivala samo u petak 8. novembra, a kondiciju publike testiraće house DJ ekipa koju čine Kid Kimi, Knower, Stenik i Luton! Za one koji vole da uz piće izaberu i nešto za sopstvenu muzičku kolekciju, i ove godine u prodavnici ploča Yugovynil u okviru No Sleep maratona već od podneva pa do večeri za muzički izbor biće zaduženi Pavle Zindović i DJ Maki.

Uz No Sleep aplikaciju sve informacije uvek pri ruci!

Provod na No Sleep Festivalu od 8. do 10. novembra, koji obuhvata noćne setove, dnevne žurke, afterpartije i konferencije, zahteva dobru organizaciju. Kako bi se izbeglo nepotrebno štampanje mapa, satnica i programskih flajera, čime se nepotrebno uništavaju prirodni resursi, objavljena je zvanična aplikacija No Sleep Festivala, koja omogućava pregled svih informacija kao što su satnica, mapa, aktuelnosti, kao i obaveštenja u slučaju eventualnih promena. Aplikacija omogućava i razgovor sa ostalim No Sleep fanovima kao i push notifikacije za važne informacije, a može se besplatno preuzeti putem linka http://bit.ly/NSF_Official_App  

No Sleep Festival 2018 – The Official Aftermovie:

No Sleep Festival održaće se na nekoliko lokacija u prestonici, među kojima su Glavni Hangar u Luci Beograd, kao i klubovi Drugstore, half, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot i Yugovynil. Dolazak na drugo izdanje No Sleep festivala u petak, 8. novembra, već je najavila elektronska postava koju čine Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, VTSS, Kezz, Lag, Forest People, Klinac, Apollo, Z++, FAM i Cake Boys i mnogi drugi, dok će za subotnju groznicu, pod zastavom proslave 20 godina svetski poznatog londonskog kluba fabric, biti zaduženi Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Francis, Anna Wall, a toga dana stižu i YokoO, Djedjotronic i mnogi drugi. 

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.

 

Avatar photo

Autor: Igor