Jesmo li vam rekli da niste spremni za ovo?! Carl Cox konačno ponovo u Srbiji, i to nije sve, Dance Arenu zapaliće i KlangKuenstler, Sama’ Abdulhadi, Franky Wah i DJ Mene!

 Jesmo li vam rekli da niste spremni za ovo?! Carl Cox konačno ponovo u Srbiji, i to nije sve, Dance Arenu zapaliće i KlangKuenstler, Sama’ Abdulhadi, Franky Wah i DJ Mene!

Da, da, upravo on – legenda nad legendama, kralj lično, Carl Cox se nakon pet godina konačno vraća u Srbiju i donosi spektakl na Dance Arenu!

Specijalno za ovu priliku, čovek koji je sinonim za celokupnu elektronsku scenu doneće svoj specijalni trosatni Hybrid Set kojim će prodrmati Tvrđavu i dokazati zašto već 40 godina važi za jednog od najvećih! I u tome nikako neće biti sam! Da li ste spremni za ova imena?! Udahnite, i polako počnite sa čitanjem: na programu koji je lično birao, sa njim na, po mnogima, vodećoj elektronskoj bini na svetu, naći će se još i KlangKuenstler, koji je nakon evropskih metropola nedavno zapalio i Beograd, te boginja palestinske scene Sama’ Abdulhadi, DJ i producent Franky Wah, kao i snažna domaća podrška DJ Mene! Ako je objava samo prve večeri Dance Arene startovala ovoliko jako, ne možemo da dočekamo da vidimo ceo lajnap!

Dakle, Hram elektronske muzike ove godine startuje sa velikim praskom! Veče će zagrejati naš sjajni DJ Mene, jedan od začetnika novog klupskog zvuka kod nas. Njegova mešavina deep tech, tech house i techno zvuka, nakon Ibice, Francuske, Italije i Švajcarske, sledeće godine odzvanjaće Tvrđavom. Nakon njega kormilo svemirskog broda Arena preuzima energični Franky Wah, uz koga se igra bez prestanka, jer miksa emocije i energiju koji su ga doveli do samog vrha svetskog klabinga.

Posle emotivne i razigrane uvertire scenu će zauzeti centralni događaj ovog festivala unutar festivala – house eksplozija koju donosi Carl Cox sa setom za koji smo sigurni da ćete želeti da traje večno. Ko ga do sada nije slušao, ne zna ša je propustio, ali imaće priliku za popravni na Exitu. 

I to priliku koja se ne sme propustiti, jer imajući u vidu da mu je ovo prvi povratak posle pola decenije ko zna kada će legenda ponovo svratiti za plejere najboljeg elektronskog stejdža koji imamo. 

Ali, sve što je lepo traje kratko (khm, khm, sve osim žurke na Dance Areni!). Kada se jedan set završi, budite odmah spremni za sledeći, i sledeći, i sledeći…. Tako će nakon Carla tron zauzeti dance princeza Sama’ Abdulhadi koja će nas provozati uz magiju izlaska sunca po kojoj je Arena poznata širom planete! Ko je već bio na njenom nastupu… Ooooo pa taj već zna da se za ovu žensku DJ energiju mora doći spreman, razgiban i zagrejan.

A za kraj? Nismo mogli da verujemo kada smo videli da će za poslednje bitove biti zadužen DJ KlangKuenstler, koji će na Arenu doneti nuklearnu bombu izvornog tehna uz ritam najboljih berlinskih klubova. Ko preživi ovo veče, imaće šta da priča u decenijama koje dolaze!

Dakle, prva imena su tu! I to kakva imena! Ako ste došli do daha, obezbedite karte na vreme i napravite strategiju kako da se nađete u prvim redovima Dance Arene, jer posle ovog rejva više ništa neće biti isto

Avatar photo

Autor: Igor