Jeste li spremni za ANNU!?


ANNA će nastupiti u okviru promotivnih žurki pod nazivom Fresh Wave Heaven u beogradskoj Barutani u subotu, 22. juna ove godine, a na Fresh Wave Promo party stiže nakon odličnog nastupa na sjajnom nemačkom Docklands Outdoor festivalu na kojem je DJ pult dijella sa Adriatique, Amelie Lens, Maceom Plexom.

Zahvaljujući odličnom izdanju ‘Odd Concept’, koje je te 2016. bilo nezaobilazno u setovima divova kao što su Solomun, Carl Cox i Joseph Capriati, njena karijera je doslovno eksplodirala i ANNA je postala prepoznatljivo ime svetske elektronske muzičke scene. Njen publici najdraži hit kojeg je izdala za Kompakt nosi naziv Hidden Beauties i apsolutni je razvaljivač plesnih podijuma! Isto veče nastupiće i rezidenti Fresh Wave Festivala Nebs Jack i Joma Maja, a podršku će im pružiti Roxa. Ne treba sumnjati da će publici u Beogradu ponuditi, nabijeno energijom, veče za pamćenje.

Ulaznice po ceni od 700RSD, te VIP od 1200RSD, a dostupne su na on line ticket servisu Gigstix.

Od ponedeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme se obezbedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

Proveri listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vreme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na 8. izdanju Fresh Wave Festivala, na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge ! 

Uz početak prodaje ograničenog broja promo paketa 4+1 istovremeno počela je prodaja jednodnevnih festivalskih ulaznica po cijeni od 30KM (15evra) za svako festivalsko veče. Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

Avatar photo

Autor: Igor