John Rundell u Maximusu

 

Diskoteka nastavlja svoju priču i ovaj put u specijalnom izdanju sa još jednim legendarnim gostom za sami kraj leta. Ovoga puta to je velikan svetske elektronske scene, alfa i omega najveće svetske etikete Intec Carl Coxa, Britanac  John Rundell. Maximus vam i ovog puta garatuje još jednu nezaboravnu i neprospavanu noć.

Posle splitske Ultre, Buenos Airosa, Chilea, Argentine, Italije, Francuske producent, remixer i DJ John Rundell dolazi u Kotor, nakon čega će se pridružiti Space – u na Ibici. Svaki EP koji je John izdao bio je na Top20 Beatport Chartu, a njegova traka „Knick Knack“ zasluženo se popela na prvo mesto na glavnom Beatport izdanju, ostajući tamo čak šest nedelja, te  skidajući Mark Knighta i njegov mix „You got the love“ – Florence & Machine sa vrha top liste. Bio je to veliki momenat za underground scenu. John je svojom himnom “Damager”, koja se smatra jednim od najznačajnijih produkcija žanra, uzdigao techno zvuk i vratio Intec Digital na scenu , te pridobio naklonost samog Carl Coxa. “Stavite li ga na binu ispred 30 hiljada ljudi, on će bit genijalan jer ima energiju koja podigne publiku. U ovom trenutku on je bolji od većine top DJ – eva u svijetu” – kaže Carl Cox.   

Johnova produkcija privukla je pažnju mnogih vodećih imena na sceni, što je dovelo do nastupa na najvećim festivalima i klubovima širom svijeta, među kojima je i kotorski Maximus. Ne plašeći se nikada ekperimentisanja, stvara muziku sa sopstvenim pečatom, a u Maximusu, u subotu, 22. avgusta  garantuje svim posetiocima pravi techno zvuk u sopstvenoj “režiji”.

Čast da napravi uvod, ali i da zatvori ovu čistu techno noć pripala je hercegnovskom asu iz GroovyCastelNuovo ekipe Slobodan Popović, aka P.S.

Cena ulaznice: do ponoći 3, nakon toga 8 eura.

Dobrodošli!

 

Avatar photo

Autor: Igor