Joma Maja / Tijana Kabic / UnderBoki @ Club Stendhal – Sombor

 
Joma Maja dolazi iz Banja Luke (BiH) i od mlađih dana je u svetu elektronske muzike posećujući razne festivale i klubove širom Evrope. Samim tim njen sledeći logični korak je bio i uplivavanje u DJ vode, što se i desilo 2011. godine na DJ radionici u organizaciji URUK iz Banja Luke. Njen prvi susret sa mixetom i plejerima pokrenuo je DJ Woodie.

Svojim znanjem i muzikom beležila je sve veće uspehe u regionu i nastupala je na svim većim festvalima uključujući i EXIT, najbolji festival u Evropi. Pored EXITa nastupala je još na Memento Demento Festivalu u Hrvatskoj, Demofest, Lunar u BiH.

Učestvuje u organizaciji Fresh Wave Festivala u Banjaluci.

Pored festivala, muziku je puštala u svim većim klubovima u regionu i pult je delila sa imenima kao što su Cristian Varela, Uto Karem, Eddie Evil Richards, Timid Boy, Archie Hamilton, Vasco Inspirian, Lale, Marko Vuković, Woodie, Mladena Tomic, Petar Cvetković i mnogim drugima.

2014. godine nastupala je u finalu Burn Residency DJ takmičenja za BiH, a iste godine je započela i sopstvenu produkcijom. Za sada ima dve svoje pesme i nada se da će uskoro da izađu njena prva izdanja.

Njena muzika je mračna, sexy, energična i njeni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ova presimpatična mlada dama svojim talentom i osećajem za muziku do sada je samo oduševljavala kako publiku tako i starije kolege, a mi sa nestrpljenjem očekujemo njen premijerni nastup u Somboru!

Domaća podrška – Tijana Kabić i UnderBoki.

Ulaz: 200 RSD do ponoci, 250 posle ponoći.

https://www.facebook.com/djjoma.maja/
https://soundcloud.com/jomamaja

event:
https://www.facebook.com/events/1130388843718765/

Avatar photo

Autor: Igor