Joris Voorn, Noir i Sam Divine na Kalemegdanu

Jedan od najpoznatijih holandskih DJ-eva JORIS VOORN stiže nam prvi put u Beograd 04.07.2013 godine zajedno sa jednim od najtalentovanih DJ-eva današnjice, danski producent NOIR i jednom od najlepših DJ-eva Engleske SAM DIVINE.
Joris Voorn je 2003. godine proglašen za najtalentovanijeg DJ-a u Holandiji, a 2009. godine je izdao traku “Sweep The Floor” koja je napravila “boom” u njegovoj karijeri i ta traka je proglašena za najbolju pesmu te godine na Ibici.
Joris je gostovao na EXIT FESTIVALU 2011. godine i taj nastup se i dan danas prepričava.

Facebook stranicu Joris Voorna možete pogledati ovde.

Pogledajte naš snimak kako je bilo na tom nastupu:

Uz njega će nastupati i poznati danski DJ i producent René Kristensen poznatiji kao NOIR. Iza sebe ima preko 10. godina iskustva i jedan od najpoštovanijih DJ-eva od strane svojih kolega.

Izdavao je trake za najpoznatije labele kao što su Toolroom, Neurotraxx Deluxe, BluFIn, Global Underground, Parquet Recordings, Monique Musique i naravno za svoj label “NOIR MUSIC” koji je pokrenuo 2007.godine i sada je jedan od najcenjenih i najboljih labela za koji su do sad izdavali Solomun, Thomas Schumacher, Dusty Kid, Carlo Lio i mnogi drugi.
Rene je dobitnik mnogih DJ nagrada kao što su najbolji producent godine, najbolji DJ godine itd.

Facebook stranicu NOIR-a možete pogledati ovde.

Poslednji DJ koji će nam ulepšati veče na ovoj vrhunskoj žurci je prelepa SAM DIVINE. Sam nam dolazi iz Engleske i njen house set će nas sigurno oduševiti na žurci jer je poznata kao devojka koja zrači neverovatnom energijom i pozitivnošću.  Za kratak vremenski period uspela je da se probije na vrh muzičke scene na kojem se nalaze najuticajnije dame iz sveta elektronske muzike. Sam Divine je prva devojka DJ koja je postala član Defected ekipe.

Facebook stranicu NOIR-a možete pogledati ovde

Uskoro i informacije u vezi tačne lokacije žurke, kao i cene ulaznice itd.

Facebook event na facebook-u možete pogledati ovde.
Domaća podrška na ovom fantastičnom letnjem dogadjaju će biti naš poznati DJ POOKIE.

Žurku organizuje Freedom Music i biće održana na TENISKIM TERENIMA KALEMEGDANA.

KARTE ĆE BITI DELJENE I PREKO NAŠE FACEBOOK STRANICE, tako da vam preporučujemo da nas pratite…

Avatar photo

Autor: Igor