Još 10 dana do početka Tuborg Lovefesta! Ulaznice i smeštaj gotovo rasprodati!

 Još 10 dana do početka Tuborg Lovefesta! Ulaznice i smeštaj gotovo rasprodati!

Do novog izdanja Tuborg Lovefesta ostalo je tačno 10 dana, a osim ulaznica rasprodati su gotovo i svi hoteli u Vrnjačkoj Banji.

Od 3. do 5. avgusta u najpoznatiju banju Srbije stižu velika svetska imena među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano i više od 100 izvođača.

Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. 

Program na čak pet muzičkih bina 

Da podsetimo, ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Na najveću binu festivala, Fire Stage, stižu svetske legende među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača. Ultra Energy Stage ugostiće izvođače među kojima su dvojac Fjaak, čuveni američki di-džej Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P i mnogi drugi. Na najmanju binu na svetu Stage 99 stižu Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a na Vodavoda H2O binu se ponovo vraća William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio žurku za pamćenje. 

Cirkus na Lovefestu ove godine traje 5 dana 

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru novog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 1. i 2. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom „Love CirkusKabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika festivala imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa. 

Kamp gotovo rasprodat

Ovogodišnje izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs

Avatar photo

Autor: Igor