Još danas karte u pretprodaji za Belgrade Banging žurku!

 

Na ulazu će karte poskupeti za Belgrade Banging događaj, a još samo danas možete ih kupiti po pretprodajnoj ceni od simboličnih 400 dinara, tako da požurite! Banging presents: United We Dream powered by Jägermeister, događaj koji će biti centar okupljanja mladih koji vole elektronsku muziku, održava se sutra, u subotu, 13. decembra u Mikser House-u od 23:30h.

Organizatori su najavili još veći spektakl od prethodnog događaja koji se održao u Mikseru, Belgrade Banging rođendana, kada je skoro 2000 ljudi imalo priliku da uživa u senzacionalnom provodu. Pozitivna atmosfera, energična muzika, jedinstveni performansi, specijalni efekti u rangu sa svetskim događajima ovog tipa su samo neki od elemenata koji vas očekuju na najatraktivnijem događaju ovog vikenda.

Scena elektronske dens muzike (EDM) u Srbiji postaje sve veća i razvijenija, a u tom duhu, Belgrade Banging je okupio najbolje izvođače koji će specijalno za ovu priliku nastupati back-to-back, odnosno u parovima. Veče otvaraju Oakich i Matalive pripremajući publiku za najluđi provod, nakon čega na scenu dolaze Tom Gepard i Cavin Viviano, koji će podići atmosferu do vrhunca. Da energija bude na nivou do ranih jutarnjih časova pobrinuće se Rosske i Erick Kasell.

Belgrade Banging se udružio sa najboljim DJ-evima ovog muzičkog pravca u želji da pošalje pozitivnu poruku: “Zajedno možemo da ostvarimo naše snove, da podignemo standard i kvalitet domaće EDM scene i da pokažemo da Beograd i Srbija i te kako mogu biti muzički na visokom nivou i u rangu sa svetom! Kvalitetne mlade ljude moramo da podržavamo i da stvaramo platformu za njihov razvoj, što Belgrade Banging radi već preko godinu dana, a ovaj događaj je još jedan rezultat toga.”

Nemojte propustiti da budete deo ovog sjajnog događaja i da doživite nezaboravan provod. “United We Dream” je poziv da zajedno sanjate i realizujete svoje snove sa Belgrade Banging ekipom. Karte su još samo danas u pretprodaji po ceni od 400 dinara, a možete ih rezervisati na 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzeti u Mikser House-u od 15-20h.

Avatar photo

Autor: Igor