Još dva dana do kraja EXITove 5+1 akcije!

EXITova akcija Nemaš kartu? Imaš prijatelje! traje još svega dva dana, do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u zvanične fondove za ugrožene od poplava. Pored toga, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, uz uslov prethodne registracije.

Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Pored pružene pomoći žrtvama poplava u našoj zemlji i regionu svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija za Rock@EXIT počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima EXIT festivala, čiji spisak je dostupan na ovom linku.

Sada je prilika da iskusiš nezaboravno leto! Šest drugara, ROCK@EXIT festival, četiri nezaboravna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi i još tri dana na plaži Jaz u Budvi, ukoliko se odvažite da krenete na uzbudljivu EXIT avanturu! Najbolji provod tvog života može da počne!

Avatar photo

Autor: Igor