Još dva dana do kraja praznične akcije

Još dva dana do kraja praznične akcije

 

Iskoristi poslednju šansu da dobiješ kartu za SEA DANCE besplatno. Još samo do 14. januara do kraja dana u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Ulaznice za festival već je obezbedilo preko 8.000 ljudi. Interesovanje za EXIT 2015 je izuzetno veliko u celom svetu, a pored domaćih ljubitelja festivala, prednjače fanovi iz Zapadne Evrope i zemalja regiona Balkana.

Ovogodišnje izdanje EXIT festivala biće u znaku 15. rođendana i nastavka EXIT AVANTURE koja donosi neverovatnih sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Najbolji evropski festival, EXIT, biće održan od 9. do 12. jula 2015. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će biti održan od 16. do 18. jula po drugi put na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

U duhu celogodišnjeg slavlja i iščekivanju novih imena koja će biti objavljena uskoro, neka od legendarnih svetskih imena već su potvrdila svoj dolazak na EXIT. Pored 15. rođendana festivala, na Petrovaradinskoj tvrđavi slaviće se i 40 godina postojanja sjajnog benda Mötorhead, a pored njih, nastupiće i Eagles Of Death Metal, Goblini, Eyesburn i Škrtice. Jubilarno izdanje Dance Arene „preti“ da bude najjače do sada uz neprevaziđene DJ-eve kao što su Chris Liebing i Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Octave One, Nicole Moudaber, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić.

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 6.990 dinara. Više informacija o ulaznicama može se naći na www.exitfest.org.

EXIT TRIP PAKETI – ULAZNICE, PREVOZ I SMEŠTAJ OD 8.600 dinara!

Iskoristi festivalske aranžmane posebno dizajnirane za nezaboravni letnji provod, uz vrele julske noći, kampovanje pod vedrim nebom, putovanja sa ekipom, bezbroj utisaka i nesvakidašnje trenutke s mladim ljudima iz čitavog sveta! Samo još danas i sutra kupi pakete po posebnoj ponudi:

EXIT PAKET koji obuhvata ulaznicu za EXIT, prevoz iz tvog grada do Novog Sada i nazad, kao i smeštaj u EXIT kampu već od 8.600 dinara.

EXIT AVANTURA PAKET koji obuhvata ulaznice za EXIT i SEA DANCE, prevoz iz tvog grada do EXIT festivala, od EXIT-a do SEA DANCE festivala i nazad do tvog grada, kao i kamp u Novom Sadu i na Jazu već od 12.600 dinara.

Promotivna ponuda traje do 14. januara do kraja dana. Više o paketima EXIT i EXIT AVANTURA, kao i rezervacija paketa na www.exittrip.org.

 

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.