Još dva dana do kraja praznične akcije

 

Iskoristi poslednju šansu da dobiješ kartu za SEA DANCE besplatno. Još samo do 14. januara do kraja dana u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Ulaznice za festival već je obezbedilo preko 8.000 ljudi. Interesovanje za EXIT 2015 je izuzetno veliko u celom svetu, a pored domaćih ljubitelja festivala, prednjače fanovi iz Zapadne Evrope i zemalja regiona Balkana.

Ovogodišnje izdanje EXIT festivala biće u znaku 15. rođendana i nastavka EXIT AVANTURE koja donosi neverovatnih sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Najbolji evropski festival, EXIT, biće održan od 9. do 12. jula 2015. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će biti održan od 16. do 18. jula po drugi put na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

U duhu celogodišnjeg slavlja i iščekivanju novih imena koja će biti objavljena uskoro, neka od legendarnih svetskih imena već su potvrdila svoj dolazak na EXIT. Pored 15. rođendana festivala, na Petrovaradinskoj tvrđavi slaviće se i 40 godina postojanja sjajnog benda Mötorhead, a pored njih, nastupiće i Eagles Of Death Metal, Goblini, Eyesburn i Škrtice. Jubilarno izdanje Dance Arene „preti“ da bude najjače do sada uz neprevaziđene DJ-eve kao što su Chris Liebing i Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Octave One, Nicole Moudaber, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić.

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 6.990 dinara. Više informacija o ulaznicama može se naći na www.exitfest.org.

EXIT TRIP PAKETI – ULAZNICE, PREVOZ I SMEŠTAJ OD 8.600 dinara!

Iskoristi festivalske aranžmane posebno dizajnirane za nezaboravni letnji provod, uz vrele julske noći, kampovanje pod vedrim nebom, putovanja sa ekipom, bezbroj utisaka i nesvakidašnje trenutke s mladim ljudima iz čitavog sveta! Samo još danas i sutra kupi pakete po posebnoj ponudi:

EXIT PAKET koji obuhvata ulaznicu za EXIT, prevoz iz tvog grada do Novog Sada i nazad, kao i smeštaj u EXIT kampu već od 8.600 dinara.

EXIT AVANTURA PAKET koji obuhvata ulaznice za EXIT i SEA DANCE, prevoz iz tvog grada do EXIT festivala, od EXIT-a do SEA DANCE festivala i nazad do tvog grada, kao i kamp u Novom Sadu i na Jazu već od 12.600 dinara.

Promotivna ponuda traje do 14. januara do kraja dana. Više o paketima EXIT i EXIT AVANTURA, kao i rezervacija paketa na www.exittrip.org.

 

Avatar photo

Autor: Igor