Još dva dana do tehno ludnice sa Spartakom i Spektrom!

Ostalo je samo još dva dana do drugog po redu “DontWalkDance” rejva na kojem će gostovati tehno majstori kao što su Spartaque, Spektre, TKNO i Andrew Meller. 

Ono što zasigurno možemo očekivati u Magacin Depo-u 20-tog novembra je vrhunsko ozvučenje i tehno spektakl do jutra koji će se nastaviti na oficijalnom after partiju koji je će biti organizovan na splavu Tijuana na kojem će puštati SHON i Mark MySelf, a iznenadjenje je sjajni bosanski DJ i producent Goran Emkić koji će puštati od 9h do 11h. Za Spartaque-a i Spektre-a je nepotrebno trošiti reči i opisivati njihove nastupe jer je dovoljno pogledati nekoliko njegovih snimaka sa nastupa i uvideti sa kolikim entuzijazmom i energijom oni zrače i koliko im je stalo da bukvalno svi fanovi koji su došli na rejv plešu i djuskaju bez prestanka.

Organizatori su spremili još jedno iznenadjenje za sve fanove koji žele malo više da popiju i da se opuste 🙂. U saradnji za kompanijom “TAXIFY” imate besplatnu vožnju u iznosu do 1000. dinara! Znači vaše je samo da kada budete poručivali taksi preko ove firme koristite promo kod “DONT WALK” i dobićete besplatnu vožnju do 1000. dinara!

CENA KARTE ZA OVU SJAJNU ŽURKU JE TRENUTNO 990. dinara i savetujemo vas da požurite sa kupovinom ulaznice jer će ovo biti TEHNO SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!

VIDIMO SE U PETAK U DEPO-u! DONT WALK DANCE

Avatar photo

Autor: Igor