Još jedan u nizu jedinstvenih događaja u Ritmik organizaciji! Tročasovni vinyl set Marka Nastića 16. marta u KPGT-u!

 Još jedan u nizu jedinstvenih događaja u Ritmik organizaciji! Tročasovni vinyl set Marka Nastića 16. marta u KPGT-u!

U nesvakidašnjem okruženju umetničkog centra KPGT, u subotu 16. marta očekuje nas još jedan događaj u Ritmik organizaciji. Posle više od dva meseca, pred beogradsku publiku staće ni manje ni više nego legenda domaće scene, umetnik na delu – Marko Nastić. I to ne u običnom setu, već kao poseban prikaz svoje kolekcije ploča. 

Tročasovni vinyl set biće ispraćen retko viđenim uređenjem i organizacijom prostora, a dodatnu muzičku podršku pružiće i trojica dobro poznatih di-džejeva kao što su Runy, Mande, i Janko

Da nastavlja da neguje posebno osmišljen umetnički koncept, Ritmik organizacija prikazuje kroz zvuk, živu umetnost na sceni i tehnologiju koji su objedinjeni jedinstvenim iskustvom i prenose ga isključivo na jedinstvenim lokacijama, u pratnji kako vodećih svetskih i domaćih muzičkih izvođača, tako i afirmisanih umetnika koji čine neraskidivi duo.

A da od Ritmik ekipe tek možemo očekivati govori i najava predstojeće letnje open air sezone na nesvakidašnjim lokacijama, sa pažljivo odabranim svetskim imenima, ali i sa novim umetničkim performansima. 

Back & Forth – Novo iskustvo za najstrastvenije fanove

Da Ritmik ekipa zaista donosi inovacije na domaćoj sceni, pokazuje i njihova posebno uređena i osmišljena Back & Forth bina. Koncipirana iz tri celine, publici nudi apsolutno sve što je potrebno za jedan događaj jedinstvenog koncepta. Posetioci mogu da iskuse nesvakidašnju atmosferu uz pogled pored samog performera, i uživaju u unikatnom osećaju specijalno osmišljenog zvuka. A najposebniji momenat je pozadinski deo, koji pruža posebnu intimu i zonu komfora, daleko od mase i očiju javnosti.

Akcija 2+1 gratis samo 24h

Samo u nedelju 10. marta do ponoći, posebna akcija 2+1 gratis očekuje sve fanove koji se i dalje nisu odlučili u čijem društvu i na koji način će provesti naredni vikend. Zato uz svake dve kupljene ulaznice, treća ide kao poklon Ritmik ekipe. Ulaznice po ceni od 1.650 dinara za regular, i 3.000 dinara za Back & Forth možete pronaći u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs, kao i na sledećim linkovima: 

https://new.gigstix.com/event/marko-nastic-vinyl-collection-beograd-16-mart-2024/

https://tickets.rs/event/marko_nastic_vinyl_collection_11425 https://ra.co/events/1877350

Avatar photo

Autor: Igor