Još samo 3 dana do najbolje techno žurke u gradu!

 

Kao što ljubitelji dobrih techno žurki već znaju, Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurke, na kojoj će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJz. Karte su i dalje u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će na ulazu biti 1200 dinara.

Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom. Karte se mogu nabaviti u svim objektima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

Najnovije vesti I informacije u vezi sa We Play Techno žurkom možete svakodnevno pratiti na našoj Facebook stranici, a prisustvo možete potvrditi na Facebook eventu.

 

O ARTISTIMA:

Julian Jeweil je Francuz koji je vrlo brzo postao jedno od omiljenih imena beogradske publike koja ceni pravi techno zvuk. Ovaj techno majstor kojeg je proslavila traka “Soho” stiže u Beograd posle godinu dana, sa obećanjem da će Beograđanima prirediti još jedan set za pamćenje. Julianove trake “And We”, “Meteorite”, “Bird” i “Wax” su se tokom 2015. godine nalazile među najprodavanijima na Beatportu, a da biste shvatili zašto poslušajte neke od njegovih najprepoznatljivijih traka kao što su “Techno Corner”, “Hey You” ili “Kanji”. Ovaj Francuz baziran u Berlinu donosi nam melodičan i energičan techno zvuk, a sudeći po reakcijama publike na njegovo prošlo gostovanje u Beogradu, očekujemo vernu publiku i žurku za pamćenje.

Barem je ime čiji je uspon na techno sceni više nego evidentan – ovaj Argentinac baziran u Švajcarskoj donosi nam groovy minimal u kom dominira njegova prva ljubav – bas. Njegov prepoznatljiv zvuk učinio ga je miljenikom publike širom sveta, ali i jednim od najperspektivnijih i najrespektabilnijih DJ-eva u okviru Minus kolektiva. Julian je nastupao na gotovo svim relevantnijim elektronskim festivalima poput Mutek, DEMF-a, TimeWarp-a, Tomorrowland-a i Creamfields-a, a beogradska publika će moći da uživa u njegovom prepoznatljivom stilu 1. juna.

Vuk Smiljanić je mlada nada srpske elektro-scene koja potpisuje za Massai Wariors I Fat Blonde label, čiji je i jedan od osnivača. Vuk je aktivan od svoje osamnaeste godine, a domaća publika imala je prilike da ga sluša u beogradskim klubovima The Tube, Mladost, Lasta i sličnim, gde je nastupao uz velika imena kao što su Traumer, Andrea Oliva, Hector Couto I mnogi drugi.

Concrete DJz su dvojac koji je aktivan od 2003, kada ih je spojila zajednička ljubav prema techno zvuku. Osim što Luka I Bojan puštaju zajedno, ovi momci i produciraju svoju muziku od 2006, a imaju i svoj Beton Radio Show.

 

NEĆU KUĆI :: We Play Techno Official After Party

Posle sjajne zurke na Beogradskom Sajmu nastavljamo zezanje u klubu The Tube!

Organizovan je besplatan autobuski prevoz sa sajma do kluba!

Line up:
ZWEIN
JOHN BELK
CONCRETE DJZ
ANDREW MELLER b2b TKNO

Powered by ONLYCLUBBING

Cena karte 300rsd

 

Avatar photo

Autor: Igor